Dance

 

Tiedotus 1.4.2020: Tämän hetkisen tilanteen vuoksi myös SisuDanceMix- kurssi on peruutettu.

Etsimme parhaillaan uutta tanssinohjaajaa, olisitko sinä kiinnostunut? Jos harrastetanssin ohjaaminen olisi sinun haaveesi, ota rohkeasti yhteyttä Taija Luomaan (puh. 0500 564 394), niin keskustellaan lisää 🙂

 

Kurssin tiedot (KURSSI PERUTTU):

SisuDanceMix -kurssilla tanssissa keskitytään hauskanpitoon!

SisuDanceMix kevätkurssi 2020 (12 kertaa) tiistaisin, 11.2.2020 alkaen, klo 20.00-21.30 Lyseon alasalissa!! Tällä kurssilla uudet koreografiat, jotka sopivat kaikille (myös niille, jotka eivät aiemmin ole tanssia harrastaneet). Rohkeasti mukaan, vaikka kesken kurssinkin!

Voit tulla ilmaiseksi testaamaan kurssia ensimmäiselle tunnille 11.2.2020 klo 20.00-21.30 Lyseon alasalissa.

Infoa tanssikurssista:

Mitä: Show, Hip Hop, Latino ja Reggaeton -tanssia
Milloin: Tiistaisin klo 20.00-21.30, tunteja yhteensä 12 kertaa, kurssi ajalla 11.2.-5.5. (ei tuntia hiihtolomaviikolla 9)
Missä: Lyseon peilisali (alasali, käynti Lyseon sisäpihalta)

Hinta: Koko kurssin hinta vain 80 €, hinta sisältää Sisun jäsenyyden (jäsenkortilla saat alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta). Jos olet jo Sisun jäsen, kurssin hinta on 75 €. Kurssin voi maksaa myös pienemmissä erissä.

Ja mukaanhan saa tulla vaikka kesken kurssinkin! Tämä huomioidaan hinnassa.

Tunnit sisältävät tanssittavan alkulämmittelyn, jonka jälkeen keskitytään eri tyylilajien; Show, Hip Hop, Latino ja Reggaeton-koreografioiden opetteluun. Kurssin aikana tanssitaan kuusi erilaista koreografiaa (jokaista koreografiaa opetellaan kaksi kertaa), jotka eivät vaadi teknisesti valtavaa venymistä tai muuta akrobatiaa.

Ilmoittautumiset kurssille tekstiviestillä tai soittaen Taija Luomalle, numeroon 0500 564 394. Mukaan voi ilmottautua myös sähköpostitse osoitteeseen taija.luoma@seinajoensisu.fi. Jos jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä!

Kaikki yli 16-vuotiaat naiset ja miehet ovat tervetulleita (iällä ei väliä, kursseilla ikähaitari ollut suuri)! Jokainen tanssii tyylillään, eikä aikaisempaa kokemusta edellytetä. Kurssi sopii silti myös aikaisemmin tanssia harrastaneille. Jokainen asettaa riman itse itselleen.

Huom! SisuDanceMix kurssilla EI TULE KYLMÄ! Kurssin ohjaaja Nina ei ole Nilkka-Natsi, vaan tunneilla keskitytään hauskanpitoon ja oppimiseen siinä sivussa. Villapaitaa ei tarvita. Sopiva varustus tunnille ovat mukavat vaatteet joihin sopii hikoilla, sekä vaaleapohjaiset/sisäliikuntakengät (myös sukilla voi tanssia). Juomapullo on viisasta ottaa mukaan.

Tanssitaan, pidetään hauskaa, eikä yhtään haittaa jos kunto nousee siinä samalla 

kuva: Kevätkurssi 2018