Dance

SisuDanceMix -kurssilla tanssissa keskitytään hauskanpitoon!

SisuDanceMix kevätkurssi päättynyt. Positiivisen palautteen seurauksena syksyllä aloitetaan uusi kurssi, uusilla koreografioilla. Uusi kurssi starttaa näillä näkymin 3.9 ja harjoituspäivä näillä näkymin maanantai klo 18.00-19.30. Ilmoitamme tänne heti kun tuo aika ja päivämäärä varmistuu. Ilmoittautumiset alkaa heinäkuussa.

Infoa tulevasta tanssikurssista:

Tunti sisältää tanssittavan alkulämmittelyn, jonka jälkeen keskitytään eri tyylilajien; Show, Hip Hop ja Latino -koreografioiden opetteluun. Kurssin aikana tanssitaan 6-8 erilaista koreografiaa, jotka eivät vaadi teknisesti valtavaa venymistä tai muuta akrobatiaa.

Ilmoittautumiset ja kysymykset s-postiin taija.luoma@seinajoensisu.fi. Puhelinnumero 0500 564 394.

Kaikki yli 16-vuotiaat naiset ja miehet ovat tervetulleita! Jokainen tanssii tyylillään, eikä aikaisempaa kokemusta edellytetä. Kurssi sopii silti myös aikaisemmin tanssia harrastaneille. Jokainen asettaa riman itse itselleen.

Huom! SisuDanceMix kurssilla EI TULE KYLMÄ! Kurssin ohjaaja Nina ei ole Nilkka-Natsi, vaan tunneilla keskitytään hauskanpitoon ja oppimiseen siinä sivussa. Villapaitaa ei tarvita. Sopiva varustus tunnille ovat mukavat vaatteet joihin sopii hikoilla, sekä lenkkarit (myös sukilla voi tanssia). Juomapullo on viisasta ottaa mukaan.

Tanssitaan, pidetään hauskaa, eikä yhtään haittaa jos kunto nousee siinä samalla