Dance

SisuDanceMix -kurssilla tanssissa keskitytään hauskanpitoon!

Tanssikurssi lähtenyt upeasti käyntiin, vielä mukaan mahtuu uusiakin! Joka tunti käydään alusta alkaen eri koreografioita, joten pystyy tulla kesken kurssinkin! HUOM: Maanantaina 16.4 (kurssin puoliväli) tai sen jälkeen mukaantulleille kurssin hinta 35 € (sisältää Sisun jäsenmaksun, jos jo Sisun jäsen, hinta 30 €). Maanantaina 30.4 tai sen jälkeen aloittaville kurssin hinta 25 € (sisältää Sisun jäsenmaksun, jos jo Sisun jäsen, hinta 20 €). Ja nyt jo mainittakoon, että kurssille melko varmasti tulossa jatkoa syksyllä, syyskuun alussa. Syksyn kurssilla on sitten tietty uudet koreografiat, joten tämän keväänkin kurssin käyneet uudelleen vain mukaan! 🙂

Tunti sisältää tanssittavan alkulämmittelyn, jonka jälkeen keskitytään eri tyylilajien; Show, Hip Hop ja Latino -koreografioiden opetteluun. Kurssin aikana tanssitaan 6 erilaista koreografiaa, jotka eivät vaadi teknisesti valtavaa venymistä tai muuta akrobatiaa.

Koko kurssin hinta Sisun jäsenille 60€. Jos et ole Sisun jäsen kurssi maksaa 70€ (huom, kesken kurssia mukaan tulleille hinnat lukee ensimmäisessä kappaleessa!) ja se sisältää seuran jäsenmaksun vuodelle 2018. Sisun jäsenkortilla saat alennusta seuran yhteistyökumppaneilta mm. Soframista, Katukokilta ja Team Sportialta. Tunnit maanantaisin 5.3-14.5 Lyseon peilisalissa (alasali) klo 18.00-19.30. Tanssitunteja on yhteensä 10 kertaa (pääsiäismaanantaina 2.4 ei tuntia!).

Ilmoittautumiset ja kysymykset s-postiin taija.luoma@seinajoensisu.fi. Puhelinnumero 0500 564 394.

Kaikki yli 16-vuotiaat naiset ja miehet ovat tervetulleita! Jokainen tanssii tyylillään, eikä aikaisempaa kokemusta edellytetä. Kurssi sopii silti myös aikaisemmin tanssia harrastaneille. Jokainen asettaa riman itse itselleen.

Huom! SisuDanceMix kurssilla EI TULE KYLMÄ! Kurssin ohjaaja Nina ei ole Nilkka-Natsi, vaan tunneilla keskitytään hauskanpitoon ja oppimiseen siinä sivussa. Villapaitaa ei tarvita. Sopiva varustus tunnille ovat mukavat vaatteet joihin sopii hikoilla, sekä lenkkarit (myös sukilla voi tanssia). Juomapullo on viisasta ottaa mukaan.

Tanssitaan, pidetään hauskaa, eikä yhtään haittaa jos kunto nousee siinä samalla