Futsaledustuksen kauden päätösottelu Urheilutalolla sunnuntaina klo.12.30 ja Futsalkauden päätöstilaisuus Kerholla perjantaina 26.2. klo.18.30

Sisu kohtaa kauden päätösottelussa Närpiöläisen F.F.T:n Urheilutalolla tulevana sunnuntaina klo.12.30. Sisun käsissä on, onko sarjan voittaja ja nousukarsintoihin suuntaava joukkue F.F.T vai FC Kiisto.

F.F.T on ollut sarjassa lähes suveneeri, ainoastaan syyskierroksen tappio Kiistolle on sen rasitteena. F.F.T:llä on jäljellä vielä ottelut Laihian Lujaa ja Sisua vastaan, joista F.F.T:lle riittää käytännössä 4 pistettä eli Sisun tai Lujan on voitettava F.F.T mikäli sen sarjan voittoa aiotaan horjuttaa.

Syyskierroksella Sisu hävisi F.F.T:lle Kaskisissa pelatussa ottelussa selvin lukemin 10-5, joskin Sisu taisteli toisen puoliajan tasalukemin F.F.T:n kanssa, joten jos kaikki menee nappiin on Sisulla teosiassa mahdollisuudet jopa kaataa Närpiöläiset, se tosin vaatii lähes 100%:sta onnistumista kotijoukkueelta ja kurinalaista puolustuspeliä.

Itse tässä reissuun lähtevänä toivotan valmentaja Vähäkosken johtamalle ”sisukkaalle” laumallemme tsemppiä peliin…hoitakaa! 😉

Tervetuloa seuraamaan paikanpäälle kauden päätösottelua ja kannustamaan Sisulauma voittoon!

FUTSALKAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS PIDETÄÄN TY:N KERHOTILOISSA PERJANTAINA 26.2. KLO.18.30. KAIKKI JUNIORIT JA VANHEMMAT PELINAISET JA -MIEHET PAIKALLE. TERVETULOA!!!