Härkäviikot ohi Sisun tytöillä

Sisun T-18 joukkueen viiden päivän ottelu putki päättyi maalin tappioon Isko Jungsundille Linnanpuiston kentällä. Ottelu päättyi 1-2 vierailijoille. Tauolla kotijoukkue johti 1-0. Sisun maalin teki Jenni Taittonen.Sisun tytöt aloittivat härkäviikot hienolla Järvenpää turnauksella, jossa tuliaisina oli turnaus hopeaa. Järvenpäässä pelattiin neljä ottelua, joten sen tiesi jossain vaiheessa viikolla kostautuvan. Kiivas tahti jatkui Karhun nyljentäjuhlissa. Vajaalla sinnitellyt kotijoukkue voitti Karhun suvereenisti 5-1 lukemin. Matka jatkui päivän huilin jälkeen FC Sportin T-18 joukkueen vieraaksi. Vaasan reissun terveiset oli tärkeä 2-2 tasapelipiste. Sisun maalintekijöinä Jenni Taittonen ja Maria Saarijärvi. Mainittakoon, että Hanna Makkosen maali hylättiin 0-1 tilanteessa. Mainittakoon Sisun tyttöjen venymiskyvystä se, että tasoitus maali syntyi ihan ottelun loppuhetkillä ja ilo oli sen jälkeen suurimmillaan.

Torstaina tytöt kohtasivat naisten nelosen ottelussa I-JBK:n linnanpuiston kentällä. Ottelu oli kohtalaisen tasainen, mutta totuuden nimissä täytyy myöntää, että vierailijat ansaitsivat voittonsa. Ottelu oli tilanne rikas, sillä molemmat joukkueet ampuivat pallon ainakin kahdesti ylärimaan ja Sisu hussasi ihan viime hetkillä hyvän tilaisuuden tasoittaa ottelu. Sisu siirtyi ottelussa 1-0 johtoon 30 minuutin kohdalla, kunna Minna Mäenpää ja Jenni Taittonen pelasivat hienon seinäpelin, jonka päätteeksi Taittonen laukoi pallon lujaa etuylänurkkaan. I-JBK ratkaisi ottelun pelikellon näyttäessä 59 ja 64 peliminuuttia. Maalintekijöinä olivat Sanna Solstrand ja Judith Back.

Sisun tytöille tulee nyt peleistä muutaman päivän tauko, mikä tekee joukkueelle fyysiselle ja henkiselle latautumiselle hyvää.  Joukkue jatkaa taistelua naisten sarjassa tiistaina 31.8. Karhun vieraana. T-18 joukkue matkustaa taasen Kauhajoelle maanantaina 6.9.