Ilmainen pallokoulu alkoi taas

Seinäjoen Sisun pallokoulu aloitti toimintansa vuoden ensimmäisenä lauantaina Wallsport Areenalla. Aamuvarhaisesta ajasta huolimattapaikalle saapui kirmaamaan toistakymmentä innokasta tyttöä ja poikaa. Pallokoulun tarkoituksena on tutustuttaa lapset leikin kautta jalkapalloilun ihmeelliseen maailmaan. Seinäjoen Sisu haluaa pitää harrastuksen aloittamiskynnyksen alhaisena ja tarjoaakin tämän 2006 tai myöhemmin

syntyneille lapsille tarkoitetun pallokoulun ilmaiseksi. Pallokoulu harjoittelee lauantaisin klo 9.30-11 WallSport Areenalla ja pääohjaajana  toimii Taija Luoma. Mahdolliset aikataulumuutokset kannattaa aina tarkistaa pallokoulun sivuilta. Mukaan pallokouluun urheilullinen asuste, lenkkarit / nappulat, juomapullo (vettä) ja iloista mieltä.

Pallokoulun lisäksi  vanhemmissakin ikäryhmissä on tilaa jalkapallosta kiinnostuneille lapsille. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme katsomaan ja kokeilemaan olisiko jalkapallo se oikea laji. Pallokoulun ja kaikkien joukkueiden harjoitteluajat ja yhteystiedot näette vasemmalla olevasta valikosta.