Pojat C15 (synt. 2003)

Futis on parasta tekemistä 2003 syntyneille pojille! Joukkue harjoittelee valmentajien johdolla ympäri vuoden kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Joukkue osallistuu talvikaudella harjoitusturnauksiin (mm. Sisu Cup) eri puolilla maakuntaa ja kesällä piirisarjaan sekä valittuihin turnauksiin. Lisäksi joukkueen kesken puuhataan muutakin mukavaa, kuten esim. järjestetään joukkueiltoja, leireillään jne. joihin jokainen pelaaja voi osallistua oman kiinnostuksensa ja aikataulujensa mukaan.

sisu-p03Joukkueella on käytössä Nimenhuuto-sovellus (ks. tässä oikealla) harjoituksiin ja peleihin ilmoittautumisiin sekä WhatsApp-ryhmät pelaajille ja vanhemmille nopeaan tiedottamiseen. Ryhmiin pääsevät mukaan kaikki joukkueen pelaajat ja heidän vanhempansa.

Joukkueen kausimaksu vaihtelee hieman hankittavien varusteiden ja hallivuorojen mukaan, mutta on ollut yleensä 400-500 euroa vuodessa sisältäen pelipaidat, shortsit, sukat, Seinäjoen Sisun jäsenmaksun ja kausittain vaihtelevat tuotteet. Kausimaksu laskutetaan vuoden vaihteessa ja alkuvuodesta yleensä kolmessa erässä. Turnausten ja pelimatkojen kustannukset jyvitetään erikseen niihin osallistuville ja niistä sovitaan aina etukäteen.

Jokaisen pelaajan on lisäksi itse hankittava henkilökohtaisina varusteina nappikset, säärisuojat ja juomapullo sekä Palloliiton Pelipassi ja jalkapallon kattava tapaturmavakuutus (joko Pelipassiin liitettynä tai omana harrastusvakuutuksena).

Pelivarustuksena Sisulla on punainen pelipaita, valkoiset shortsit ja valkoiset sukat. Vieraspeliasuna on valkoiset shortsit ja valkoinen pelipaita.

 

Kausi 2018

Joukkue pelaa Palloliiton Vaasan piirin P15 futsal-sarjaa talvella ja kesäkaudella C15-piirisarjaa. Kauden tukijana toimii Rakennus Jaskari Oy. Kiitos tuesta!

Joukkueen jäsenten toivotaan osallistuvat harjoituksiin säännöllisesti. Harjoituksiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto-sovelluksen kautta, jonne jokaiselle pelaajalle tehdään tunnukset. Mikäli pelaaja harrastaa myös muita lajeja, voi harjoituksista olla ihan hyvin pois; Sisulaiset saavat harrastaa jalkapallon lisäksi myös muita lajeja ja aktiviteetteja. Harjoituksiin tulee ajoittain muutoksia, joten varmista harjoitusaikataulu Nimenhuudosta!

Harjoituksissa ja pelireissuilla suositaan yhteiskyytejä, jolloin vältetään turhaa ajelua. Yhteiskyytejä on helppo sopia vanhempien omalla WhasApp-ryhmällä, jonne liitetään kaikki halukkaat pelaajien vanhemmat.

 

Harjoitukset talvi-kevät 2018

Torstaisin futis klo 17:30-19 / Elisa Monitoimihalli (Bullerintie 34, Seinäjoki) teknonurmi
Varusteet: nappikset, oma pallo, säärisuojat, pelisukat, verkkarit

Torstaisin futis
klo 19:30-21 / Myötätuuli Areena (Vesitornintie 2, Ilmajoki) teknonurmi
Varusteet: nappikset, oma pallo, säärisuojat, pelisukat, verkkarit (huom. hallissa on viileää)

Lauantaisin futsal klo 11 – 12.30 / Elisa Monitoimihalli (Bullerintie 34, Seinäjoki) sisäpeliareena
Varusteet: sisäpelikengät, oma pallo, säärisuojat, pelisukat, verkkarit/shortsit ja harkkapaita.

 

Valmentajat:
Paul Fairchild, 050 306 5208, paul (ät) pnp.fi
Jukka Välimäki, 046 932 5805, jukka.valimaki (ät) anvianet.fi

Joukkueenjohtaja:

Tomi Kohtanen, 040 5122 586, tomi.kohtanen (ät) netikka.fi

Huoltajat:
Jukka Välimäki
Eero Martinmäki