Pojat C14 (synt. 2003)

Futis on parasta tekemistä 2003 syntyneille pojille! Joukkue harjoittelee valmentajien johdolla ympäri vuoden kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Joukkue osallistuu talvikaudella harjoitusturnauksiin (mm. Sisu Cup) eri puolilla maakuntaa ja kesällä piirisarjaan sekä valittuihin turnauksiin. Lisäksi joukkueen kesken puuhataan muutakin mukavaa, kuten esim. järjestetään joukkueiltoja, leireillään jne. joihin jokainen pelaaja voi osallistua oman kiinnostuksensa ja aikataulujensa mukaan.

sisu-p03Joukkueella on käytössä Nimenhuuto-sovellus (ks. tässä oikealla) harjoituksiin ja peleihin ilmoittautumisiin sekä WhatsApp-ryhmät pelaajille ja vanhemmille nopeaan tiedottamiseen. Ryhmiin pääsevät mukaan kaikki joukkueen pelaajat ja heidän vanhempansa.

Joukkueen kausimaksu vaihtelee hieman hankittavien varusteiden ja hallivuorojen mukaan, mutta on ollut yleensä 400-500 euroa vuodessa sisältäen pelipaidat, shortsit, sukat, Seinäjoen Sisun jäsenmaksun ja kausittain vaihtelevat tuotteet. Kausimaksu laskutetaan vuoden vaihteessa ja alkuvuodesta yleensä kolmessa erässä. Turnausten ja pelimatkojen kustannukset jyvitetään erikseen niihin osallistuville ja niistä sovitaan aina etukäteen.

Jokaisen pelaajan on lisäksi itse hankittava henkilökohtaisina varusteina nappikset, säärisuojat ja juomapullo sekä Palloliiton Pelipassi ja jalkapallon kattava tapaturmavakuutus (joko Pelipassiin liitettynä tai omana harrastusvakuutuksena).

Pelivarustuksena Sisulla on punainen pelipaita, valkoiset shortsit ja valkoiset sukat. Vieraspeliasuna on valkoiset shortsit ja valkoinen pelipaita.

 

Kausi 2017

Joukkue pelaa Palloliiton Vaasan piirin C14 ykkösdivisioonassa ja tukijoina kaudella toimivat Rakennus Jaskari Oy ja RTM Rakentajapalvelut Talja & Mäkelä Oy. Kiitos tukijoillemme!

Joukkueen jäsenten toivotaan osallistuvat harjoituksiin säännöllisesti. Harjoituksiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto-sovelluksen kautta, jonne jokaiselle pelaajalle tehdään tunnukset. Mikäli pelaaja harrastaa myös muita lajeja, voi harjoituksista olla ihan hyvin pois; Sisulaiset saavat harrastaa jalkapallon lisäksi myös muita lajeja ja aktiviteetteja. Harjoituksiin tulee ajoittain muutoksia, joten varmista harjoitusaikataulu Nimenhuudosta!

Harjoituksissa ja pelireissuilla suositaan yhteiskyytejä, jolloin vältetään turhaa ajelua. Yhteiskyytejä on helppo sopia vanhempien omalla WhasApp-ryhmällä, jonne liitetään kaikki halukkaat pelaajien vanhemmat.

 

Harjoitukset kesällä 2017 (syyskuun loppuun saakka)

Maanantaisin klo 18.00 – 19.30 / Linnapuisto (Upankatu 3, Seinäjoki), nurmi
Torstaisin klo 16.30 – 18.00 / Jouppilanvuoren tekonurmi, puolikas kenttä
Perjantaisin klo 18.00 – 19.30 / Linnapuisto (Upankatu 3, Seinäjoki), nurmi
Sunnuntaisin klo 16.30 – 18.00 / Linnapuisto (Upankatu 3, Seinäjoki), nurmi

Kaikissa harjoituksissa pienpelejä ja/tai harkkamatseja; varusteet: oma pallo, säärisuojat, pelisukat, nappikset, shortsit ja harkkapaita.

Lokakuussa pidetään taukoa ja talvikauden harjoitukset alkavat marraskuun alussa.

Valmentajat:
Paul Fairchild, 050 306 5208, paul (ät) pnp.fi
Antti Ojala, 040 734 9808, ojala (ät) netikka.fi
Saku Kaunismäki (fysiikkatreenit), 040 539 0947, saku.kaunismaki20 (ät) gmail.com

Joukkueenjohtaja:
Tomi Kohtanen, 040 5122 586, tomi.kohtanen (ät) netikka.fi

Huoltajat:
Lasse Helin
Timo Korpinen
Antti Ojala