Jalkapallokausi pakettiin – Kiurun patsas Korpiselle ja Nurmelalle

Eino Kiurun perikunnan lahjoittamat jalkapallopatsaat saivat Konsta Korpinen (Vuoden pelaaja) ja Osku Nurmela (Vuoden juniori). Kiertopalkinnot kiertävät jo kolmatta vuosikymmentä Sisun joukkueiden parissa. Vuoden nappulapelaajan palkinnon nappasi Paavo Perälä ja maalivahti palkinnon sai Ilmari Takala. Vuoden tyttöpelaajan palkinnon sai Neea Pääkkönen. Vuoden jalkapallo perheenä palkittiin Ritarannan perhe. Vuoden jalkapallon maineteko napsahti ansaitusti pallokoulujen vetäjille.

Sisun nuorisojaosto herätti henkiin LETE -palkinnon. LETE oli TUL:n nuorisotoiminnan kärkituote, joka kelpasi niin ruohonkuuritasolla kuin huipullakin. Liikuntaa, elämyksiä, tietoa ja taitoa, sekä elämää oli LETE täynnä. Huippu-urheilun muutostyöryhmäkin voisi perehtyä näihin Westelgårdin ja Itkosen tuotoksiin vuosienkin jälkeen. Sisun nuorisojaosto korosti seuran toiminnassa monipuolisuutta ja niitä mahdollisuuksia mitä seura tarjoaa. Useamman vuoden tauon jälkeen palkinnon sai Jesse Tenkula. Kauan on tämäkin kiertänyt, sillä isänsä Jarkko on palkinnon saanut v. 1997.

Tilaisuudessa muistettiin myös Aatu Hakalaa, joka saavutti pronssisen merkin taitokisoissa. Pienen pään juniorit saivat ehkäpä tilaisuuden arvokkaimmat palkinnot, kun Ossi Saarikosken perikunnan lahjoittamat palkinnot laitettiin uudelleen jakoon.

Seuran valmentajat ja toimitsijat saivat joulun alla sopivasti tunnelmalliset kynttilälautaset.