"Kellin" tytöt (T-12) voitti FC KOMU:n 1-0

Seinäjoen Sisun T-12 joukkue on aloittanut historiallisen syyskauden voitolla ja tappiolla. Historin havinaa on se, että joukkue on Sisun historiassa ensimmäistä kertaa ns. parempien joukossa. Tytöt pelaa sarjan I-div johon pääsivat kevätkauden 7 ensimmäistä joukkuetta.

Ensimmäisessä ottelussa tuli häviö sarjan tulevalle mestarille? VIFK:lle selvin lukemin 7-0. Ottelun jälkeen joukkueen pelaajatkin myönsivät, että ”tulipas pelattua huono peli”. Valmentaja Mika ”Kelli” Keltamäen mukaan VIFK peli oli tyttöjen huonoimpia koko kesänä.

Eilen pelatussa vierasottelussa FC KOMU:a vastaan olikin toinen ääni kellossa, voitto tuli lukemin 1-0. Sisun työt pelasivat omalla tasolla vaikka joukkue jätti käyttämättä monia maalintekopaikkoja. Yhtenä syynä maalien vähyteen oli kentän huono kunto, sen myönsi myös vastustajien valmentaja, kertoili Kelli pelin jälkeen.

Mahdollisuuksia on vielä vaikka mihin, jopa kolmen joukkoon on mahdollista päästä, kaikki loput joukkueet ovat voitettavissa. Tytöillä on vielä neljä peliä jäljellä järjestyksessä 20.8., VPS-j vs. Sisu 2.9., Sisu vs. Kraft 9.9., Sisu vs. Semi ja 14.9., IK vs. Sisu

Saapas nähdä mikä on tyttöjen sijoitus, kun pelit on pelattu!