Kungliga Wasa kumoon Peltosen toimesta

Sisun futsal-edustus jatkoi siitä mihin viime pelissä jäätiin ja suoritti työvoiton Kungliga Wasaa vastaan maalein 7 – 8 pimenevässä Vaasan illassa tiistaina Ammattiopiston hulppeissa puitteissa.

Molemmat joukkueet aloittivat pelin tunnustellen ja todelliset vaaralliset maalipaikat antoivat odottaa itseään pelin ensi minuuteilla. Maalinteon aloitti Sisun Vesa-Matti Tulisalo röyhkeällä nousullaan liberon paikalta ja tälläten takakenokärkkärillä pallon vastustamattomasti verkon perukoille. Muutama minuutti edellisestä, Sisu sai kulmatilanteen josta Perämäki ja Palohuhta juonivat pallon häkkiin Perämäen sivaltaen pienestä kulmasta etunurkasta sisään ja lukemiksi 0 -2. Hetki Sisun maalista pääsi Kungliga kuin varkain rokottamaan ja kavensi vaivattomasti tilanteeksi 1 – 2. Muutama vaihto ja Perämäen liekehtiminen jatkui. Pikkunätti syöttö Peltoselta ja Perämäki laulatti vajaasta puolesta kentästä sellaisen pommin vasempaan ylänurkkaan, että taisi maalin ylärauta vääntyä.

Onnistuneesti Sisu tuhrasi hyvän johdon kuin tuhkana tuuleen ja kuin salamaniskusta taulu näytti tulokseksi 3-3. Kungligalla pallo pyöri hienosti, mutta tilanteessa sai Sisukin katsoa peiliin.

Toisella puoliajalla alkoi Antti Peltonen -show. Peli eteni tyyliin Sisu johtoon – Kungliga tasoihin lukemiin 7 – 7 saakka Peltosen suorittaessa lähes jokaisen maalin lukuunottamatta loistavaa Valtteri Heiniluoman maalivahdin kahvillevientiä ja tuikkausta vasemmalla jalalla häkkiin. Pelikellon näyttäessä 19.00 näytti selvältä että pisteet jaettaisiiin Vaasassa. Kuitenkin; ajasssa 19.56 Lähetti Jouni Pyylampi avauksen Tommi Harjulle joka malttoi odottaa sen verran että Antti Peltonen kerkesi vasempaan laitaan jolle antoi namupassin josta Peltonen latasi vastustamattomasti etukulmasta nahkakuulan sisään ajassa 19.59.

Ottelun selvä hahmo kotijoukkueen puolelta oli Antti Peltonen tehoilla 4+1 sekä Jouni Pyylampi pitäen joukkuetta pystyssä heikkoina hetkinä. Vaikka voitto tuli hienon taistelun tuloksena, ei siihen voida olla täysin tyytyväisiä kun omissa soi 7.kertaa ja selvä johto tuhrattiin kahdesti. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa uusia tuulia kohden ja seuraavana vastaan asettuukin Sisun arkkivihollinen Laihian Luja.