Kytölä osui kolmasti

Törnävän kentällä pelattiin maanantaina paikallisottelu C-14 sarjassa, jossa kohtasivat Sepsi-78 ja Sisu. Kotijoukkue oli 3-0 vahvempi Mikael Kytölän osumilla.Ottelussa oli panoksena paljon enemmän kuin kolme pistettä, sillä vaakakupin toisessa kupissa oli monen pojan harrastamisen loppuminen ja uudelleen alkaminen. Ottelun pelaaminen oli suuri urheilun voitto, tuumi penkin päässä ollut Seppo Salmi yhdessä allekirjoittaneen kanssa. Sisun joukkuetta on rakennettu tällä kaudella kuin sitä kuuluisaa iisakin kirkkoa, mutta se on varmaa, että joukkue on iskussa, kun syyskausi alkaa, sen verran paljon hyviä elementtejä oli ensi tapaamisessa havaittavissa.
Mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä paremmin Sisun pojat pääsivät peliin mukaan. Sepsi-78 pyöritti peliä ja pyrki valmentajan kannustamana pelaamaan pientä ja nättiä syöttöpeliä. Se onnistui ajoittain erinomaisesti ja pallo siirtyi laidalta toiselle. Samalla Sisun poikien puolustuslinja siirtyi pallon alle pelin mukana. Itse asiassa ottelun toinen puoliaika oli erinomainen aluepeliharjoitus, joka tehtiin pelipaidat päällä. Voinee todeta, että oli hienoa saada saman aikaisesti vetää peli ja harjoitukset :).
Sisun joukkue tulee vahvistumaan eilisestä huomattavasti, sillä ilmassa uudelleen aloittamisen fiilinkiä. Katsotaan mitä lähikuukausi tuo tullessaan…