Luoma jatkaa puheenjohtajana

Seinäjoen Sisun vuosikokous valitsi Taija Luoman jatkokaudelle. Varapuheenjohtajana jatkaa Jari Hakala ja taloudenhoitajana Jarkko Tenkula. Sihteeriksi valittiin Marjo Saranpää. Hallituksen muut jäsenet ovat Nea Kunto, Saku Kaunismäki, Orvo Kovero, Seppo Salmi, Harri Isomäki ja uutena Mikael Luotola.

Sisulaisilla riittää jännitettävää, sillä kasvattajaseuran maailmanmies Pentti Olah hakee paikkaa Tokion olympialaisiin ja Harri Isomäki parasulkapallon arvokisoihin.

Sisu aloittaa uudelleen edustusjalkapallon. Tulevalla kaudella Sisun miehet pelaavat vitosessa ja mahdollinen kakkosjoukkue kutosessa. Sisussa on myös ikämiestoimintaa. Vuonna 2013 perustettu Sisu-Pallo ei osallistu sarjatoimintaan ensi kaudella ja pelaajat palaavat kotiin pukien Sisun perinteikkään kruunulogopaidan ylleen. Tällä muutoksella seuran pikkujunnuilla on mahdollisuus pelata nappuloista vaariin sama logo rinnassaan.

Sisun jatkaa yleisseurana, joka kannustaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti ja tarjoaa siihen myös mahdollisuuden. Meillä saa pelata ja harrastaa, kertoo puheenjohtaja Taija Luoma.

Sisulla ja syrämmellä Keskuskadulla (toimisto ja kerho), Valtionkadulla (Katukokki) ja Kuortaneella (Sisula); urheiluseuratoiminta tänä päivänä on monipuolista ja aikaa vievää, mutta myös erittäin antoisaa ja kehittävää. Seinäjoen Sisu liikuttaa, työllistää ja viihdyttää. 

Tule mukaan liikkumaan #sisulla jasyrämmellä.