Lyyli Iivarinen KPV:n naisten rinkiin

Seinäjoen Sisun B-tyttöjen 17-vuotias hyökkääjä Lyyli Iivarinen lähtee loppukaudeksi kokeilemaan jalkapallon liigavauhtia Kokkolan Palloveikkoihin.

Lyyli Iivarinen on harjoitellut osittain KPV:n kanssa jo kauden puolivälin paikkeilta, jolloin hän herätti otteillaan KPV:n kiinnostuksen. Liigaminuuttien hakemisen ohella tarkoituksena on, että Iivarinen pelaa mahdollisuuksien mukaan syyskaudella vielä myös Sisun B-tyttöjen otteluita kaksoisedustuksella.

Huomionarvoista siirrossa on sekin, että Iivarisen pelaajaura seuratasolla ei ole vielä edes vuoden mittainen. Hän liittyi Sisun futsal -joukkueeseen vasta viime talvena ilman aikaisempaa kokemusta. Kehitys on siis ollut huimaa. Lyyli kulki Alajärveltä viikoittain areenassa koko talven ajan. Keväällä oli muutto edessä Seinäjoelle ja panostus jalkapalloon jatkui vahvana.  

Valmentaja Jarkko Tenkula kehuukin ennen kaikkea suojattinsa kovaa asennetta ja halua kehittyä. Fyysiset ominaisuudet olivat jo valmiiksi korkealla tasolla, sillä urheilutaustaa oli harrastejalkapallon lisäksi pesä- ja lentopallosta.

Peliaika liigan tyvipäässä tiukasti kamppailevassa KPV:ssa voi olla kortilla, mutta Tenkula ennustaa, että voimahyökkääjällä voi olla käyttöä varsinkin otteluiden lopuissa, kun kentälle tarvitaan lisää vauhtia, joka on Iivarisen vahvuus.

Seuraava liigapeli KPV:lla on edessään lauantaina ja Iivarinen on siinä edustuskelpoinen.

Lue lisää KPV:n verkkosivuilta