Marjo Saranpää puheenjohtajaksi

Neljäntoista vuoden puheenjohtajuuden jälkeen Jarkko Tenkula luovutti nuijan Marjo Saranpäälle, josta tuli seuran ensimmäinen puheenjohtaj

Voimistelu- ja urheiluseura Seinäjoen Sisu ry piti lämminhenkisen vuosikokouksen kerhotiloissaan Keskuskatu 17:ssa. Ilmassa oli ylimääräistä väreilyä, kun neljätoista vuotta Sisun peräsimessä ollut Jarkko Tenkula vetäytyi tehtävästään. Hänen tilalleen valittiin yksimielisesti Sisun varapuheenjohtajana yhden kauden ollut Marjo Saranpää. Seuran varapuheenjohtajaksi valittiin Tomi Kotoneva.V.U.S. Seinäjoen Sisu ry:n vuosikokous alkoi ensimmäisestä 75:stä vuodesta kertovalla kuvakavalkaadilla. Sen oli tehnyt Asko Kulju kevään 75 v. juhliin. Nyt juhlavuoden kokouskansa syventyi historian aatoksiin. Sisu on ollut monessa mukana, Sisu on monessa mukana ja tulee olemaan jatkossakin osa paikallista ja vähän laajempaakin toiminta-aluetta.
Palkittuja
Lauri Mannerin stipendirahaston muistamiset jaettiin tällä kertaa kahdelle nais- ja tyttöpelaajalle, että seuratoimijalle. Stipendin nro 3 sai Taija Luoma ja nro 4 sai Petra Välimäki. Molempien stipendien myöntämisperusteluina stipendirahaston hallitus puheenjohtaja Markku Kauppisen johdolla näki, että on suurta viisautta jakaa kaksi stipendiä puolittamatta jaettavaa summaa saajien ollessa hyviä. Perusteluina stipendissä olikin molempien tyttöjen kohdalla aktiivinen seuratoiminta, hyvät esitykset pelikentällä ja sen ulkopuolella. Molemmat nuoret pelaajattaret ovat erinomaisia esimerkkejä nuoremmalle väelle.

Hallituksen jäsenet Pia Koivusalo, Petra Välimäki ja pj Marjo Saranpää, sekä Mannerin stipendillä palkittu Taija Luoma

Vuoden 2012 toiminta
Vuosikokous hyväksyi yksimielisesti seuran toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2012. Talousarvion loppusumma on 143.800 euroa. Toiminnan painopisteenä tulee olemaan matalan harrastuskynnyksen ylläpitäminen, sekä seuratoimijoiden ja valmentajien/ohjaajien koulutukseen panostaminen.
Sisu jatkaa seitsemän lajin yleisseurana. Lajeista suurimmat ovat jalkapallo, futsal ja salibandy. Tulevan vuoden toiminnalliset haasteet vuosikokous koki olevan terveysliikunnan sektorilla. toimintasuunnitelma 2012
Uusia kasvoja hallitukseen
Seinäjoen Sisu ry:n hallitus otti aimo harppauksen nuoruuteen ja naiseuteen, sillä hallitukseen valittiin uuden johdon lisäksi Pia Koivusalo ja Petra Välimäki, sekä Orvo Kovero ja Jukka Kalliokoski. Kaikki neljä uusina jäseninä. Hallituksessa jatkavat taloudenhoitajana Timo Mylläri, sihteerinä Pasi Rajala, sekä hallituksen jäsenenä Pekka Tulisalo. Sisun hallitus kasvoi siis yhdellä jäsenellä nykyisestä kahdeksasta yhdeksään.
Jäsenmaksu vuodelle 2012
Seinäjoen Sisun jäsenmaksu kaudelle 2012 on 10 euroa ja juniorijäsenmaksu alle 15 v. 5 euroa. Perhejäsenmaksuksi päätettiin 15 euroa ja kannatusjäsenmaksun suuruudeksi 30 euroa.  
Kokouksen päätteeksi kuultiin lyhyehköt evästykset ja linjapuheet väistyvältä puheenjohtajalta, uudelta puheenjohtajalta ja kaikki vaiheet seurassa nähneeltä kokouksen puheenjohtaja Seppo Ikolalta.

Tällä väellä tehtiin historiallisia päätöksiä