Markus Ruokamo ja Timi Pohjus Kiurun patsaiden haltijoiksi

Seinäjoen Sisun vuoden pelaaja ja vuoden juniori saavat haltuunsa Eino Kiurun -perikunnan lahjoittamat jalkapalloilijapatsaat vuodelta 1966. Edustusjoukkueen Markus Ruokamo ja P-12 joukkueen Timi Pohjus saivat patsaat haltuunsa.

Seinäjoen nuorisokeskus täyttyi ääriään myöden, kun sisulaiset juhlivat jalkapallokautta 2022. Tunnelma oli katossa ja pöydät notkuivat palkinnoista ja herkuista. Jalkapallokauden päätösjuhlassa jaoston puheenjohtaja Annemari Keltamäki hehkutti hyvin sujunutta kautta kiittäen perheitä, pelaajia ja yhteistyökumppaneita.

Vuoden nappulapelaajana palkittiin P-8 joukkueen Topi Mastosalo. Vuoden ikämiespelaajana Marko Leppäkoski ja maalivahtina Lemmy Hietanen. Hän sai myös LETE -palkinnon toistamiseen. Vuoden sisulainen perhe on Elina ja Erkki Tulisalo. Edustusjoukkueen ja kakkosjoukkueen palkinnot menivät Thomas Harjulle ja Aleksi Honkoselle.

Jalkapallopolku on moninainen. Sisu muisti pallokoulun nuoria apuvalmentajia Johannes Haukkalaa ja Jesse Tenkulaa, sekä pelinohjaajana kunnostautunutta Matias Toivolaa.

P-14/13:
Aleksi Nyberg
Reh ”Pele” Pleh
Benjamin Lehto
Musa Muhammed Nur

P-12:

P-9:
Manu Aromäki
Tauno Pohjasniemi
Lauri Kilpeläinen

P-8:
Kalle Mastosalo
Luukas Salokas
Eemeli Perämäki

P-7:
Toivo Kilpeläinen
Kerkko Hellanmaa
Leevi Perämäki