Naisille voitto ja tappio

Sisun naiset jatkoivat urheilutalolla nelosen futsal sarjaa. Tuloksena oli samat kuin Vaasan vastaavalla kiertueella eli FC Sport kaadettiin 5-1 ja FC Niin oli 6-1 vahvempi.Sisu kohtasi ensimmäisessä ottelussa FC Sportin nuoremmat naispelurit. Sisun tytöt olivat 5-1 lukemin parempia. Tauolle mentiin Sisun 3-1 johtaessa peliä. Ottelu alkoi tunnustelevissa merkeissä, mutta ottelun edetessä pallo siirtyi enemmän kotijoukkueen hallintaan. Sisun avausmaalin teki tai itse asiassa kolme ensimmäistä maalia Jenni ”kenkä” Taittonen. Maalit syntyivät erinäisten hienosti pelattujen seinäpallojen ja henkilökohtaisen periksi antamattomuuden tuloksesta. Sportin kavennuksen onnistui tekemään Anna Tyni.
Toinen puoliaika oli taasen Sisulasten hallintaa ja pahimmat paikat maalivahti Pinja Ristolainen selvitti edukseen. Sisun 4-1 maali syntyi hienon poikittaissyötön jälkeen ja Krista Välimäellä oli helppo työ siirtää pallo maaliin. Sisun 5-1 osuma oli ottelun maali, sillä ensi kertaa punapaidoissa esiintynyt Bettiina Saari vapautettiin läpiajoon omasta seinäpallosta. Hillityn hallitusti maalivahti veivillä sivuun ja pallo maaliin. Se oli ottelun riemullisin hetki, sillä koko joukkue oli todella onnellinen ”pellen” ensi osumasta.
Toisessa ottelussa Sisun tytöiltä loppuivat eväät, sillä Satu Karppinen ja Maarit Viitikka kaksikko oli liian vahva kotijoukkueelle. Ajoittain peli oli hyvinkin tasaista, mutta maalin edus tilanteissa FC Niin oli taitavampi. Ottelu alkoi FC Niin:n korkealla prässillä ja se vaikeutti Sisun pelin avausta. Avausmaali syntyi Merja Rautosen jalasta. 2-0 ja 3-0 lukemat tulivat kaksikoo Karppinen – Viitikka toimesta. Sisu onnistui vielä kaventamaan ensimmäisellä jaksolla 1-3 Hanna Makkosen toimiessa viimeistelijänä. 4-1 lukemat tulivat onnekkaasti Sisun puolustajien jalkojen välistä takatolpalle hiipineelle Saija Mäkysen toimesta.
Toisella puoliajalla Sisun kokoonpanoja pikkuisen sekoiteltiin ja ajoittain se tuntuikin hivenen otteita tasoittaneen. Ottelun lopputulokseen vaikuttavia seikkoja se ei kuitenkaan muuttanut, vaan Karppinen ja Mäkynen viimeistelivät loppunumerot 6-1.
Turnauksen päätti Sportin keskenäinen ”pelailu”. FC Niin oli 3-0 vahvempi. Maalintekijänä kolme kertaa Satu Karppinen.