Nappulafutiskausi on täydessä vauhdissa

Sisun P-10 ja P-9/8 joukkueet ovat aloittaneet kauden pelaamalla pari turnausta. P-10 sarjassa kausi alkoi Elisa monitoimihallissa kesän tulon viivästymisestä johtuen. Halli tarjosikin erinomaiset olosuhteet turnauksen läpiviemiseksi. Ensimmäisessä turnauksessa punapaitojen vastustajiksi olivat saapuneet Alahärmän Kisa ja Kauhavan Kanuunat. Härmänmaalla on tehty erinomaista työtä junnufutiksen parissa ja joukkueet ovat olleet punapaidoille isoja haasteita.

Kotijoukkuekin on treenannut aikaisempia vuosia enemmän ja monipuolisemmin. Se näkyi kentällä, vaikka väkivahva Kisa veikin ensimmäisessä ottelussa voiton 2-0 lukemin. Toisessa ottelussa vastaan astui Kanuunat, jonka kanssa pisteet jaettiin harvinaisella nappulafutistuloksella 0-0.

Joukkue jatkoi pelejä Ilmajoella Laidunalueen viheriöllä. Punapaidat voittivat Ponnistuksen 9-1 lukemin ja IK:n kanssa tasattiin pisteet 2-2 lukemin.

Lapuan Ponnistus ja Sisu pelaavat yj-joukkueella P 9/8 sarjassa, jotta kaikille tulisi riittävästi pelejä. Ponnistus isännöikin ensimmäistä turnausta Lapualla. YJ joukkuetta vastaan asettui Kiehan musta j avalkoinen joukkue. Pojat olivat 9-2 ja 8-3 lukemin parempia otteluissa. Pelit jatkuvat Laihialla torstaina 15.6. P-10 ottelut jatkuvat raviskalla 21.6.