Olahille Manse GP

Pentti Olah hallitsi peliä ja hermonsa erinomaisesti kaataessaan Timo Tammisen 4-3 lukemin Manse GP:n loppuottelussa. Ottelu oli jo menossa Tammiselle, mutta seitsemännen erän kuusi viimeistä palloa olivat Olahin ja samoin koko ottelu.Suomen pingin huiput Pasi Valastia lukuunottamatta olivat kokoontuneet Tampereelle Manse GP:hin. Sisun Pentti Olah osallistui kaksinpeliin ja nelinpeliin. Tuloksena oli lähes tulkoon paras mahdollinen, sillä kaksarissa Olah nappasi kultaa ja nelurissa hopeaa.

Olahin tie loppuotteluun kulki semeissä Mika Räsäsen päänahan kautta. Olah nappasi erät 3-1 nimiinsä ja eteni loppuotteluun, jossa vastaan asettui Timo Tamminen. Olah johti ottelua jo 2-1, mutta Tamminen ajoi rinnalle ja ohi johtaen ratkaisevaa erääkin jo 10-6. Maailmalla harjaantunut Olah kuitenkin hallitsi itsensä napaten kuusi peräkkäistä palloa vieden erän 12-10 nimiinsä.

Nelinpelissä Olah pelasi parinaan PT-75 Antti Jokinen. Loppuottelussa Mika Räsänen ja Manu Karjalainen olivat kuitenkin 3-1 erin vahvempia.