Otteluennakko: Sisu-FC Kiisto

Sisun Futsaledustus aloittaa kautensa tulevana keskiviikkona klo.19.30 Areenassa. Vastaan asettuu FC Kiisto (aiemmin FC Web Jussit). Edellisen kohtaamisen voitti Sisu lukemin 6-8 Vaasassa 15.2. pelatussa ottelussa ja viime kauden ensimmäisen kohtaamisen (20.12.-08) voitti puolestaan Kiisto lukemin 5-11.

Lokakuussa pelatussa TUL -Futsalcupissa molemmat joukkueet olivat mukana, mutta eivät kohdanneet toisiaan. Kiisto sijoittui turnauksessa toiseksi ja Sisu kolmanneksi.

Luvassa on varmasti tiukka kamppailu, sillä molemmat joukkueet lähtevät kauteen varmasti nälkäisinä ja voitonjanoisina. Sisun peliesitykset ovat parantuneet harjoitusten ja harjoituspelien myötä kokoajan parempaan suuntaan. Myös Sisun uusi päävalmentaja Mika Vähäkoski on tuonut uutta väriä ja ideointia joukkueen pelaamiseen. Niinikään pelaajaringin kasvaminen tulevalle kaudelle on ehdottomasti positiivinen asia ja pieni kilpailu peliajasta auttaa jokaisen pelaajan antamaan joka tilanteeseen parhaan mahdollisen panoksensa ja hieman ylimääräistä rutistusta vielä päälle.

Sisulla on alkavalla kaudella pelaajia kolmen kentällisen verran ja kolme maalivahtia. Tämä tuokin haastetta pelaajavalintoihin, sillä kokoonpanoon saa nimetä ainoastaan 12 pelaajaa, mukaanlukien kaksi maalivahtia. Tämän lisäksi on vielä kakkosjoukkue, josta tarpeen vaatiessa saadaan apuja myös edustusjoukkueeseen. Kakkosjoukkue avaa kautensa tulevana torstaina klo.19 vastaan tulee Ponnistus ja klo.20 KJV (Kortesjärvi). Molemmat pelit pelataan Areenassa.

Sisu harjoittelee ennen keskiviikon peliä vielä maanantaina Areenassa klo.19.30.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN SISU VOITTOON!!!