P-10 hyvillä mielin kotiin Puuhamaa-CUP:sta

Pitkä, mutta antoisa ja hienoja hetkiä tarjonnut turnausmatka alkoi pe 17.6. klo 17 Grilli Katukokilta. Mukana oli 15 pelaajaa, valmentajat Antti Niemistö ja Vesa Laakso sekä joukkueen ”äiti” Sari Laakso.. mukana oli myös ”säheltämässä” jutun kirjoittaja.

Perjantai iltana saavuttiin Tervajoelle n. klo 21. Iltapalan jälkeen oli nukkumaan menoaika. Muutamalla pojalla oli sen verran ”virtaa” vielä jäljellä, joten osalla porukasta oli vaikea saada Nukkumatista otetta. Mutta loppujen lopuksi unentarve ”otti” voiton. Aamuyöstä n. klo 3 tulikin ”palohälytys”. Luokassa alkoi kuulumaan hälyttimen tasainen piippaus, joka herättikin useimmat luokassa olleista, äänen jäljittäminen olikin sitten vaikeampaa. Palohälytin oli tipahtanut katosta ja se oli jäännyt yhden nukkujan alle, kesti kylläkin tovin löytää ko. laite, mutta hälytin löydyttyä, se sammutettiin ja päästiin jatkamaa unia.

Turnauksessa pelit pelattiin 2 x 15 min

La 18.6.2011 

HJS Tuli (Hämeenlinna) vs. Sisu 1-0

Lauantain ensimmäisessä pelissä oli vastassa HJS (Hämeenlinna).  Pienen sadekuurron säestyksellä pelissä tehtiin vain yksi maali ja sen teki ikävä kyllä vastustaja. Pelissä oli aistittavissa, että ”herra tuuri” tais jäädä Katukokin parkkipaikalle. Paikkoja oli, mutta maaleja ei onnistuttu tekemään. Peli päättyi harmittavasti 0-1 tappion

Sisu vs. EPS Henry (Espoo) 0-2

Tähän peliin Sisu oli pikkasen sisuuntunut. Palloa liikuteltiin ajoittain aika mallikkaasti. Ottelun alussa oli ”poijilla” paikkoja tehdä maali, mutta kun pallo ei mene maaliin niin se ei mene… EPS siirtyi 1-0 johtoon, maalivahdin torjunnan jälkeen pallon takana oli EPS:n pelaaja, joka sai laitettua pallon ”tyhjiin”, mutta maali ei lannistanut poikia. Ottelun toisella puoliajalla oli Sisulla mahdollisuus tasoittaa peli, kun pallo laitetiin pilkulle, mutta Temen (Teemu) jalkaterä osoitti aivan väärään suuntaan ja pallo meni maalin yli. Ottelun loppupuolella EPS teki vielä yhden maalin ja peli päättyi harmittavasti 0-2.

RNK (Raisio) vs. Sisu  0-0

Päivän kolmas peli pelattiin jääkiekkojoukkuetta vastaan? (Raision Nuorisokiekko). Joskus vain käy niin, että pelinohjaaja jännittää peliä yhtä paljon, kuin pelaajat. Ottelun pelinohjaaja joutui aika kovanpaikan eteen viheltäessään ottelun joka oli aika fyysinen alusta loppuun. En muista, milloin olen joutunut ”huutamaan” pelinohjaajalle ja toiselle joukkuelle näinkin paljon pelin aikana. Peli oli aika-ajoin vastustajilta jääkiekkomaista peliä, josta jalkapallo oli aika kaukana. Ottelun rumin tilanne sattui, kun maalissa ollut Onni sai pallon syliin ja vastustaja potkaisi suoraan Onnia kasvoihin, huuleen tuli vertavuotava haava, mutta onneksi pahemmalta selvittiin. Pelinohjaaja vihelsi pelin poikki vasta kun allekirjoittanut meni kentälle ja ”pakotti” keskeyttämään pelin. Maalivahtia vaihdettiin ja peli jatkui hetken kuluttua.

Ottelu oli aika harvinainen muutenkin. Ottelu taisi olla ainoa peli, joka päättyi sarjassa 0-0 sekä myös lyhin? Ensimmäinen puoliaika pelattiin n. 13 min ja toinen puoliaika n. 11 min, mutta tilanteiden valossa tasapali oli aika oikeutettu.

Sisu vs. GrIFK AC (Kauniainen) 3-0

Päivän neljäs ja viimeinen peli pelattiin Suomen rikkaimman kunnan? joukkuetta vastaan. Sisu pelasi pelin kahdella kentällisellä ja kun vastustajilla oli vain kaksi pelaajaa vaihdossa niin todennäköisyys oli, että Sisu klaaraa pelin itselle. Niin myös kävi. Sisun poijat tekivät ensimmäisellä puoliajalla tarvittavat kolme maalia ja muutenkin peli oli pojilta vapautunutta ja tilanteita luotiin kokoajan vastustajan maalille. Kolme maalia tehtiin, mutta vähintään kolme maalia jäi tekemättä. Sen verran paikkoja oli tässä pelissä pojilla.

Su 19.6.2011

Sunnuntai oli kahden pelin päivä ja pelit pelattiin auringon säestyksellä, lämpömittari näytti jo ekan pelin alkaessa n. 15 astetta ja aurinko paistoi. Kummatkin pelit menivät rankkarikilpailuun saakka.

Kponsi-01 (Koria) vs. Sisu 1-2 rp

Ottelu oli alusta saakka puolin ja toisin iloista jalkapalloa. Mikä oli pelata, kun aurinko paistoi ja poijat olivat yön nukkueet hyvin. Ottelun eka maali tuli pikkasen varkain ja sen teki Kponsi. Heidän pelaaja sai keskikentällä pallon haltuun ja hallittu tai vahinkonosto? kohti maalia meni ylärimaa hipoen maalissa olleen Juhon yli. Maalin jälkeen sisuuntunut Sisu halusi tehdä ainakin yhden maalin.. jotta päästäisiin tasoihin. maalipaikkoja luotiin ja maali ”roikkui” ilmassa. Ja tasoitusmaali saatiinkin tehtyä, kun Sisulle tuomittiin rankkari. Pallon taakse asettui Tomi ”tuulispää”, joka sijoitti pallon varmasti sekä harkitusti? oikeaan ylämummoon.

Varsinainen peliaika päättyi 1-1, joten rankkarit ”kutsuivat”.

Kponsi-01 (-,-,-) Sisu (-,-,+)

Kotkan Nappulat vs. Sisu 2-1 rp

Poikien kuudes ja viimeinen turnauspeli pelattiin väsynneiden joukkueiden kesken, varsinainen peliaika päättyi 1-1. Siten myös tässä pelissä jouduttiin/saatiin ratkaista peli rankkareiden avulla. vasta viidennet ampujat saivat ratkaistua tämän ottelun. Sisun sijoitus oli 20 joukkueen turnauksessa 14.  

Kotkan Nappulat (+,-,-,+,+) Sisu (-,-,+,+,-)

Pelien jälkeen lähdettiin viettämään ansaittua virkistyslomaa Puuhamaahan, jossa pojilla oli mahdollisuus leikkiä vesipuistossa sekä käydä monissa eri laitteissa. Kotona olimme noin kello 22.

-AaaPee