P17 (2003-05)

Harjoittelemme talvikauden miesten joukkueiden mukana. Tervetuloa mukaan treenaamaan!

Keskiviikko 19-20 Kärjen koulun liikuntasali (lihaskunto tai lenkki)

Sunnuntai 17:30-19 Elisa Monitoimihalli

Futis on parasta tekemistä 2003-2005 syntyneille pojille!

Joukkue harjoittelee valmentajien johdolla ympäri vuoden kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Joukkue osallistuu talvikaudella harjoitusturnauksiin (mm. Sisu Cup) eri puolilla maakuntaa ja kesällä piirisarjaan sekä valittuihin turnauksiin. Lisäksi joukkueen kesken puuhataan muutakin mukavaa, kuten esim. järjestetään joukkueiltoja, leireillään jne. joihin jokainen pelaaja voi osallistua oman kiinnostuksensa ja aikataulujensa mukaan.

sisu-p03Joukkueella on käytössä Nimenhuuto-sovellus (ks. tässä oikealla) harjoituksiin ja peleihin ilmoittautumisiin sekä WhatsApp-ryhmät pelaajille ja vanhemmille nopeaan tiedottamiseen. Ryhmiin pääsevät mukaan kaikki joukkueen pelaajat ja heidän vanhempansa.

Joukkueen kausimaksu vaihtelee hieman hankittavien varusteiden ja hallivuorojen mukaan, mutta on ollut yleensä 400-500 euroa vuodessa sisältäen pelipaidat, shortsit, sukat, Seinäjoen Sisun jäsenmaksun ja joskus myös kausittain vaihtelevat tuotteet. Kausimaksu laskutetaan vuoden vaihteessa ja alkuvuodesta yleensä kolmessa erässä. Turnausten ja pelimatkojen kustannukset jyvitetään erikseen niihin osallistuville ja niistä sovitaan aina etukäteen.

Jokaisen pelaajan on lisäksi itse hankittava henkilökohtaisina varusteina nappikset, säärisuojat ja juomapullo sekä Palloliiton Pelipassi ja jalkapallon kattava tapaturmavakuutus (joko Pelipassiin liitettynä tai omana harrastusvakuutuksena).

Pelivarustuksena Sisulla on punainen pelipaita, valkoiset shortsit ja valkoiset sukat. Vieraspeliasuna on valkoiset shortsit ja valkoinen pelipaita.

Valmentajat:
Jukka Välimäki, 046 932 5804, jukka.valimaki (ät) anvianet.fi

Huoltaja:
Petteri Karjalainen