Pentti Olah vuoden urheilija

Seinäjoen Sisu ry:n vuosikokous palkitsi vuoden urheilijana odotetusti pöytätennispelaaja Pentti Olahin. Hänen saldonsa menneeltä vuodelta on erinomainen: kolme SM-kultaa, TOP-12 voitto ja edustuskset MM- ja EM-kilpailuissa. Runsaslukuinen kokusväki muisti muitakin seuran urheilijoita ja toimijoita.Seinäjoen Sisun vuoden nuorena urheilijana palkittiin keilailua harrastava Lauri Mäkinen. Hän on panostanut lajiin huomattavasti mm. käyden viikossa useamman kerran keilaamassa Kuortaneen hallissa, milloin äitin ja milloin seuran muiden heittäjien kanssa.
Vuoden Sisulaisena palkittiin Markku Mäenpää. Hän on pitkän linjan Sisulainen. Hän harrastaa pöytätennistä ja takuuvarma talkoolainen.
Vuoden valmentajan titteli meni toiselle nuorelle, erittäin hyvin sitoutuneelle pallokoulun rehtorille Taija Luomalle. Hän on vastannut seuran pallokoulun toiminnasta erittäin hyvällä asenteella ja osaamisella.
Lisäksi seura muisti salibandyjaoston toimijoita erinomaisesti hoidetusta seuratyöstä kokonaisuudessaan. Palkinnon vastaanotti Sami Lemettinen. Toinen erityismaininta meni Sisun T-01 joukkueelle, joka sai Kokkola cupissa menestystä, mutta myös maininnan ”gentleman prize” esimerkillisyydestä, hyvistä tavoista ja toisten kunnioittamisesta pelikentillä ja kentän reunalla. Mainittakoon, että samainen joukkue voitti futsal -kauden päätteeksi kultaiset mitalit.