P15 (2003)

Futis on parasta tekemistä 2003 syntyneille pojille! Joukkue harjoittelee valmentajien johdolla ympäri vuoden kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Joukkue osallistuu talvikaudella harjoitusturnauksiin (mm. Sisu Cup) eri puolilla maakuntaa ja kesällä piirisarjaan sekä valittuihin turnauksiin. Lisäksi joukkueen kesken puuhataan muutakin mukavaa, kuten esim. järjestetään joukkueiltoja, leireillään jne. joihin jokainen pelaaja voi osallistua oman kiinnostuksensa ja aikataulujensa mukaan.

sisu-p03Joukkueella on käytössä Nimenhuuto-sovellus (ks. tässä oikealla) harjoituksiin ja peleihin ilmoittautumisiin sekä WhatsApp-ryhmät pelaajille ja vanhemmille nopeaan tiedottamiseen. Ryhmiin pääsevät mukaan kaikki joukkueen pelaajat ja heidän vanhempansa.

Joukkueen kausimaksu vaihtelee hieman hankittavien varusteiden ja hallivuorojen mukaan, mutta on ollut yleensä 400-500 euroa vuodessa sisältäen pelipaidat, shortsit, sukat, Seinäjoen Sisun jäsenmaksun ja joskus myös kausittain vaihtelevat tuotteet. Kausimaksu laskutetaan vuoden vaihteessa ja alkuvuodesta yleensä kolmessa erässä. Turnausten ja pelimatkojen kustannukset jyvitetään erikseen niihin osallistuville ja niistä sovitaan aina etukäteen.

Jokaisen pelaajan on lisäksi itse hankittava henkilökohtaisina varusteina nappikset, säärisuojat ja juomapullo sekä Palloliiton Pelipassi ja jalkapallon kattava tapaturmavakuutus (joko Pelipassiin liitettynä tai omana harrastusvakuutuksena).

Pelivarustuksena Sisulla on punainen pelipaita, valkoiset shortsit ja valkoiset sukat. Vieraspeliasuna on valkoiset shortsit ja valkoinen pelipaita.

 

Kausi 2018

Joukkue pelasi Palloliiton Vaasan piirin P15 futsal-sarjaa talvella sijoittuen toiseksi ja kesäkaudella pelataan P15-piirisarjaa. Kauden tukijana toimii Rakennus Jaskari Oy. Kiitos tuesta!

Joukkueen jäsenten toivotaan osallistuvat harjoituksiin säännöllisesti. Harjoituksiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto-sovelluksen kautta, jonne jokaiselle pelaajalle tehdään tunnukset. Mikäli pelaaja harrastaa myös muita lajeja, voi harjoituksista olla ihan hyvin pois; Sisulaiset saavat harrastaa jalkapallon lisäksi myös muita lajeja ja aktiviteetteja. Harjoituksiin tulee ajoittain muutoksia, joten varmista harjoitusaikataulu Nimenhuudosta!

Harjoituksissa ja pelireissuilla suositaan yhteiskyytejä, jolloin vältetään turhaa ajelua. Yhteiskyytejä on helppo sopia vanhempien omalla WhasApp-ryhmällä, jonne liitetään kaikki halukkaat pelaajien vanhemmat.

 

Harjoitukset kesäkaudella 2018

Keskiviikkoisin klo 17:00-18:30 / Prunttimäki 2
Torstaisin  klo 19:30-21 / Prunttimäki 2
Sunnuntaisin klo 16:00-17:30 / Prunttimäki 2

Valmentajat:
Jukka Välimäki, 046 932 5804, jukka.valimaki (ät) anvianet.fi
Paul Fairchild, 050 306 5208, paul (ät) pnp.fi

Huoltaja:
Petteri Karjalainen