Sisu – Alavuden Peli-Veikot futsalin 2-divisioonan ohjelmassa tänään URHEILUTALOLLA klo.14.30

Sisu majailee sarjassa kolmantena, pelattuaan kolme ottelua. Sisu hävisi avauskierroksella Kiistolle, mutta on sen jälkeen voittanut kaksi ottelua. Ensin Kanun Kauhavalla ja viimeisenä Laihian Lujan Seinäjoella. Ensimmäisen sarjakierroksen viimeinen ottelu pelataan vasta joulun pyhien jälkeen 10.1. Kaskisissa F.F. T-08 vastaan, joka johtaa tällä hetkellä sarjaa puhtaalla pelillä.

Tämän päivän ottelun vastustaja APV:n sarja ei ole lähtenyt käyntiin varmaankaan aivan niiden odotusten mukaan, jota he itse olisivat kuvitelleet. Juuri siinä piileekin joukkueen vaarallisuus, sillä he ovat selvästi alisuorittaneet monta peliä, mutta ajoittain ovat pystyneet taistelemaan tasavahvasti jopa sarjakärki F.F.T-08:n kanssa, häviten heille kotonaan (21.11.) ainoastaan yhdellä maalilla, lukemin 5-6.

APV nousi tälle kaudelle takaisin 2-divisioonaan muutaman kauden tauon jälkeen. Vielä kaudella 2006-07 joukkueet kohtasivat kahdesti kaudessa sarjapelien merkeissä. Tuolloin APV:n ykkösjoukkue oli lähes poikkeuksetta Sisua vahvempi, kun taas seuran kakkosjoukkue oli sarjan heittopussi. Ajat ja joukkueet ovat toki tuosta paljon muuttuneet, joten niitä lienee turhaan sen enempää vertailla, mutta ainahan menneitä on hauska muistella… 🙂

Kaksi tuntia aikaa ja sitten ”Game On”…