Sisu isännöi SFC:tä sunnuntaina Ritolahallissa

Ritolahalli toimii estradina sunnuntaina kun Seinäjoen Sisun futsaledustus kohtaa 2. divarissa  uuden tuttavuuden SFC:n joka on Sundom IF:n suojissa tomiva jaos.  Ottelu pelataan jo klo 11.30 paikallista aikaa joten unihiekat on syytä pyyhkiä silmistä jo hyvissä ajoin ennen pelin alkua.

Vastustajasta ei valmennusjohdolla ole tarkempaa tietoa, mutta oletettavaa on että porukka koostuu jossain määrin samoista miehistä jotka kesällä kirmasivat viheriöllä Sisua vastaan. Suureen tuntemattomaan ei siis olla hyppäämässä joten peluutukseen tahi taktiikkaan ei sen osalta ole syytä puuttua. Mitä taas tulee pelaavaan miehistöön, lienee vielä liian aikaista siunata kokoonpanoa. Jokseenkin varmalta näyttää kuitenkin se että Kanusta Sisuun siirtynyt Matti Visti pukee ensi kertaa ylleen Sisu-paidan.  Myös Petri Perämäen odotetaan palaavan takaisin kokoonpanoon viikon sairastelun jälkeen.

Edellinen karvas Luja-pelin tappio on katsottu nauhalta, analysoitu ja on koitettu painottaa oikeita asioita harjoituksissa niin puheen tasolla kuin myös harjoituksen  muodossa jotteivat samanlaiset virheet pääsisi vastaisuudessa toistumaan.

Pelistä Sisu lähtee ennakkoluulottomasti hakemaan täyttä pistepottia. Kova asenne, päättäväisyys ja ”viimeiseen mieheen” -mentaliteetti ovat ne lääkkeet joiden uskotaan kantavan hedelmää.

Kaikki innokkaat futsalin ystävät sekä kylänmiehet; tervetuloa nauttimaan hyvätasoisesta ottelusta Ritolahallin loistavissa puitteissa.