Sisu ja Iskmo tasasivat

Seinäjoen Sisun naiset pelasivat maalirikkaan 3-3 tasapelin I-JBK/2 naisten joukkueen kanssa. Tauolle mentiin Sisun 1-0 johdossa. Sisun kaikista kolmesta maalista vastasi Maria Saarijärvi.Sisun ja Iskmon välinen ottelu alkoi kotijoukkueen pienoisella hallinnalla jatkuen siten koko ensimmäisen jakson. Harvassa olivat ne kerrat, kun Pinja Ristolainen joutui ensimmäisellä jaksolla peliin puuttumaan. Avausmaali nähtiin ottelun 12. minuutilla, kun Siiri Hyytinen murtautui erinomaisesti rangaistusalueelle ja Iskmo pakki joutui Siirin menon katkaista väärin ottein. Tästä seuranneen rangaistuspotkun Maria Saarijärvi laukoi varmuudella verkon perukoille. Iskmon ensi jakson maalipaikka oli 20. minuutilla, mutta laukaus meni etukulmasta ohi. Sisun tytöt malttoivat lliikuttaa palloa pelaajalta toiselle erinomaisesti ja hallitusti. Se tuottikin tulosta heti toisen jakson alkuun, kun keskialueen pallon siirtely päättyi Maria Saarijärven toimesta maalin takakulmaan n. 25 metristä.
Sisu hallitsi ottelua vielä kymmenisen minuuttia, mutta sitten vetäydyttiin alas ja alettiin panikoimaan ja vetelemään palloa sinne sun tänne. Harhasyötöt lisääntyivät ja ote siirtyi vierailijoille, jotka menivätkin tuurilla ja taidolla kymmenessä minuutissa 2-3 johtoon. Oikeusmurha estyi kuitenkin ottelun loppuhetkillä, kun Maria Saarijärvi murtautui koko kentän läpi siirtäen pallon ohi Iskmo maalivahdin. Kotijoukkueelle tarjottiin vielä voiton avaimia ottelun viime hetkillä, mutta Krista Välimäen viimeistely yritys jäi hivenen vajaaksi.
Sisun naisilla on vielä jäljellä yksi ottelu, jossa se kohtaa Jalasjärven Jalaksen Kiuaskalliolla. Vierailu Seinäjoella oli eriskummallisen tunteita nostattava. Jääkin nähtäväksi tai kuultavaksi millaisia voimia nyt huudetaan apuun 🙂