Sisu käveli miinaan

Roots cupin välierä
Apollo – Sisu 1-0 (1-0) Tommi Haanpää

Seinäjoen Sisu pelasi stadionilla valkoisissa, kun se kohtasi Apollon nimekkään joukkueen Roots cupin välierässä. Ottelu oli tasainen, kuten arvata saattoi ja Apollo hyödynsi jokaisen pelikatkon ja pelinavauksen pitääkseen pallon pois pelistä. Jokainen juoksuaskel on lopusta poissa tiedostettiin Apollo -leirissä. Sen sijaan Sisu käveli miinaan, eikä juoksuttanut pinkkejä koiria kuten olisi pitänyt.

Olisi odottanut nuorten miesten jaksavan juoksuttaa pystypalloilla ja ristipalloilla linjojen taakse Apollo puolustusta niin että olisi jalat olleet hapoilla, mutta ei.  Sisu siirteli rauhassa palloa poikittain ja alaspäin hyvin ässjiikoolaisittain.

Yleisöstä kuuluikin vinkkejä valkopaidoille, että maali on toisessa päässä. Sisulla on muutama laukaus ja tilanne, mutta varsinaista vaaratilannetta ei saatu luotua. Ja jos jotain tuli, niin Luffe poimi pallot haltuun.

Koiralauma sen sijaan käytti ainokaisen paikkansa hyväksi, kun Tommi Haanpää sai pallon vasemmalle laidalle ja hassutteli Sisu alakerran sekaisin helpohkon laisesti ja sijoitti pallon takakulmaan. Maali oli toisinto VIFK pelien maaleista – takakulmaan kierteinen pallo.

Seinäjoen Sisu toivottaa onnea ja menestystä Apollolle 29.7. pelattavaan finaaliin, sillä 5000 euron hyväntekeväisyyspotti on kova sana.