Sisu-Luja Areenassa torstaina 3.12. klo.19.30

Vanhat kiistakumppanit Sisu ja Laihian Luja kohtaavat jälleen kerran toisensa ja tällä kertaa viimeisen kahden vuoden tapaan, futsalin merkeissä. Aikaisempina vuosina joukkueet taistelivat myös kesäisin viitosen herruudesta lähes tasavahvoina. Ympärivuotiset kohtaamiset tulevat jälleen tulevana vuonna uusiutumaan joukkueiden pelatessa jälleen samassa sarjassa viitosta kesällä.

Futsalissa joukkuiden kohtaamiset ovat olleet aina erityisen tiukkoja ja niistä onkin muodostunut lähes paikalliskamppailun vertaisia mittelöitä, josta voittajana lähes vuoron perään selviytynyt kumpikin joukkue, tiukan väännön jälkeen.
Viime vuonna Luja oli kuitenkin joukkueista vahvempi voittaen molemmat kauden ottelut, ensin kotonaan 1.12.2008 lukemin 8-4 ja sitten Seinäjoella 29.1.2009 lukemin 3-5. Toissa vuonna taas Sisu voitti molemmat ottelut lukemin 5-4 ja 3-1.

Kumpikin joukkue on aloittanut tämän kauden yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla, ollen tällä hetkellä kolmessa sarjapisteessä. Luja voitti APV:n 8-5, mutta hävisi F.F. T-08:lle 11-3. Sisu voitti Kanun 7-0, mutta hävisi Kiistolle 10-4.

SISU-LUJA AREENASSA KLO.19.30! TERVETULOA!