Sisu muisti toimijoitaan

Seinäjoen Sisun vuosikokous pidettiin hyvissä tunnelmissa kerhohuoneella torstai-iltana. Toimintaa oli ollut kiitettävästi ja talouskin oli positiivinen. Tilaisuudessa palkittiin vuoden urheilijana kolminkertainen Suomenmestari Pentti Olah. Vuoden Sisulaisena palkittiin pitkän linjan talkoomies Matti Haapala ja seuratoimijana Tomi Kotoneva. Vuoden nuorena urheilijana palkittiin Annemari Keltamäki ja valmentajana Mika Hakala. Vuoden maineteon palkinnon sai Jarkko Tenkula monitoimihalli -hankkeen toteuttamisesta.
Lakeuden Kisojen projektipäällikkö Jarkko Tenkula esitteli tapahtumaa ja korosti Seinäjoen Sisun roolin olevan merkittävä sen onnistumisessa. Sisulaiset ovat osa talkooväkeä, suunnittelijoita, toteuttajia ja aktiivisia osallistujia, korosti Tenkula puheessaan. Lakeuden Kisat pidetään 2.-8.6.2014. Mukana on yli 40 lajia.
Vuosikokouksessa tehtiin myös kaksi esitystä hallitukselle. Hallitus velvoitettiin valitsemaan keskuudestaan kotisivujen päivitysvastaavan, sekä seuran yhteystryökumppanuuksista/jäsenkortti eduista tulee tehdä värillinen esite ennen pääsiäistä.