Sisu naisten futsalin piikkipaikalle

Sisun ja Lapuan Virkiän naiset taistelivat Ritola-hallilla Futsalin naisten sarjan pisteistä. Järjestävä seura Sisu oli hivenen niskan päällä ja nuoremmat Sisuttaret siirtyivät sarjan piikkipaikalle.Turnaus alkoi seurojen nuorempien joukkueiden kohtaamisella. Sisun joukkue koostui 93/94 syntyneistä tytöistä, kun Virkiän tytöt ovat 93 syntyneitä edellisen vuoden piirinmestareita. Sisun tyttäret näyttivät ottelussa kaapin paikan ja latoivat taululle 5-0 lekemat. Pääkapellimestareina häärivät Maria Saarijärvi (3) ja Hanna Makkonen (2) osumallaan. Seuraavassa ottelussa kohtasivat Virkiän naiset ja Sisun 92 -tytöt.  Ottelu oli hyvä tasoinen ja vauhdikas. Ensimmäisellä jaksolla Sisun tytöt olivat niskan päällä vieden puoliajan nimiinsä 2-4. Toisella jaksolla äkillinen vatsaepidemia vei Sisun tytöistä parhaimmat mehut ja Virkiä tuli väkisin rinnalle ja maalilla ohi. Ottelun lopputulos Virkiälle 6-5. Sisun maalintekijöinä olivat Essi Haapaniemi (2), Rosi Alten ja Julia Kallinki (2).

Päivän toisissa otteluissa kohtasivat Virkiän nuorikot Sisun 92:set. Ottelu oli aika ajoin jopa rumaa, sillä Virkiän tyttöjen otteissa heijastui liikaa jalkapallotaklaukset. Erotuomari Jukka Rintala joutui jopa varoittamaan Virkiän tyttöä liiallisesta rumasta pelistä. Sisu johti ottelua tauolla 0-1 , mutta joutui antamaan periksi 2-1 lopulta. Sisun maalin teki Essi Haapaniemi. Päivän päätösottelussa Sisun juniorit kohtasivat Virkiän leidit. Molemmilla joukkueilla oli vaihtopelaajat kortilla ja vasymys painoi jaloissa. Virkiän kokemus tuli ottelussa esille peliajan huvetessa, sillä Sisun 3-1 taukojohto kutistui 3-3- tasapeliin pelikelloon näyttäessä 40 minuuttia. Sisun tyttöjen sisukkuutta ei voi moittia, sillä vaikka vähän varvasta kolotti ja kyynärpäähän sattui, niin taisteltiin upeasti loppuun asti. Sisun maalintekijät olivat Taru Ala-Riihimäki, Jenni Taittonen ja Maria Saarijärvi.

Sisulaisista erityisen mainioita otteita esittivät maalivahdit Pinja Ristolainen ja Lyyli Iivarinen, sekä kenttä pelaajista Essi Haapaniemi ja Maria Saarijärvi.