Sisu pisti sarjajohtajan ahtaalle

Sisun B-tytöt aloittivat härkäviikot kohtaamalla sarjajohtaja Sundom IF:n prunttimäen kentällä keskiviikkoiltana. Ottelusta muodostui hyvätasoinen ja tasainen vääntö, joka päättyi SIF:n 0-2 voittoon. Taukolikemat olivat 0-0.Sisu aloitti terhakkaasti ja ennakkoluulottomasti sarjajohtaja SIF:ä vastaan haastaen vastustajansa kentän jokaisella osalla tiukasti. Sisun hyvin kauden pelannut Pinja Ristolainen parantelee kaksi viikkoa hiusmurtumaa ja Nina Kankaanpää sai pitkästä aikaa vastuuta maalipuiden välissä. Nina pelasikin erinomaisen ottelun ja huulen pielet olivat hymyssä suin tappiosta huolimatta.

Sisulla oli erinomainen mahdollisuus siirtyä ottelussa johtoon noin 20 minuutin kohdalla, kun Hanna Makkosen luja vapaapotku meni ylärimaan kimmoten sieltä alaspäin. Avustavana toiminut Antti Viita ei voinut maalia liputtaa, kun pelivälinen ei kokonaisuudessaan ylittänyt maaliviivaa. Molemmat joukkueet pyrkivät rakentamaan peliään, Sisu keskustan kautta laidoille ja SIF suoraan leviällä pelaaville linkeille. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ensi jaksolla, mutta osumia ottelussa ei nähty.

Toiselle jaksolle SIF sai myötätuulen selkänsä taakse. Sisu pyrki lähinnä kontrolloituun puolustuspeliin ja tehokkaisiin ja teräviin vastaiskuihin. Ottelu eteni käsikirjoituksen mukaan. Ottelu kellon näyttäessä 51 peliminuuttia Felicia Ekman täräytti pallon maaliin hivenen onnekkaasti tolpan kautta ja kentän paras pelaaja Sofia Näs viimeisteli 2-0 lukemat viisi minuuttia edellisestä. Ottelussa nähtiin hyviä kaksintaisteluja kentän eri alueilla ja muutenkin peli oli viihdyttävää.

Sisun tytöt esiintyivät kokonaisuudessaan edukseen. Sisun härkäviikot jatkuvat perjantaina Närpiössä. Seuraavalla viikolla joukkue kohtaa Virkiä vieraissa ja VIFK:n kotona.