SisuDanceMix-kurssi alkaa jälleen!

SisuDanceMix syyskurssi alkaa tiistaina 4.9 klo 20.00-21.30!! Tällä kurssilla on uudet koreografiat, jotka sopivat kaikille (myös niille, jotka eivät aiemmin ole tanssia harrastaneet). Tämän kurssin uutena tyylilajina mukaan tulee ”sheikkaava” Reggaeton. Rohkeasti mukaan!

ILMAINEN TESTITUNTI tiistaina 21.8 klo 20.00-21.30 Lyseon peilisalissa!! Muista ilmottautua alempana olevaan puhelinnumeroon, 40 ensimmäistä mahtuu mukaan. Testitunnilla käydään alkulämmittelynä läpi kurssin eri tanssityylejä, sekä opetellaan yksi koreografia. Testitunnille osallistuminen ei velvoita kurssille osallistumista.

Infoa tulevasta tanssikurssista:

Mitä: Show, Hip Hop, Latino ja Reggaeton -tanssia
Milloin: Tiistaisin klo 20.00-21.30, tunteja yhteensä 12 kertaa, kurssi ajalla 4.9-27.11 (ei tuntia syyslomaviikolla 42)
Missä: Lyseon peilisali (alasali, käynti Lyseon sisäpihalta)

Hinta: Koko kurssin hinta vain 80 €, hinta sisältää Sisun jäsenyyden (jäsenkortilla saat alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta). Jos olet jo Sisun jäsen, kurssin hinta 70 €. Kurssin voi maksaa myös pienemmissä erissä.

Tunnit sisältävät tanssittavan alkulämmittelyn, jonka jälkeen keskitytään eri tyylilajien; Show, Hip Hop, Latino ja Reggaeton-koreografioiden opetteluun. Kurssin aikana tanssitaan kuusi erilaista koreografiaa (jokaista koreografiaa opetellaan kaksi kertaa), jotka eivät vaadi teknisesti valtavaa venymistä tai muuta akrobatiaa.

Ilmoittautumiset kurssille, tai ilmaiselle testitunnille, tekstiviestillä tai soittaen Taija Luomalle, numeroon 0500 564 394. Mukaan voi ilmottautua myös sähköpostitse osoitteeseen taija.luoma@seinajoensisu.fi. Jos jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä!

Kaikki yli 16-vuotiaat naiset ja miehet ovat tervetulleita (iällä ei väliä, viime kurssillakin ikähaitari oli suuri)! Jokainen tanssii tyylillään, eikä aikaisempaa kokemusta edellytetä. Kurssi sopii silti myös aikaisemmin tanssia harrastaneille. Jokainen asettaa riman itse itselleen.

Huom! SisuDanceMix kurssilla EI TULE KYLMÄ! Kurssin ohjaaja Nina ei ole Nilkka-Natsi, vaan tunneilla keskitytään hauskanpitoon ja oppimiseen siinä sivussa. Villapaitaa ei tarvita. Sopiva varustus tunnille ovat mukavat vaatteet joihin sopii hikoilla, sekä lenkkarit (myös sukilla voi tanssia). Juomapullo on viisasta ottaa mukaan.

Tanssitaan, pidetään hauskaa, eikä yhtään haittaa jos kunto nousee siinä samalla