Sisula etenee suunnitellusti

Helteisen kesän ja lomien jälkeen ovat talkoomiehet ja -naiset jälleen palanneet Sisulaan. Sisula saa tällä viikolla, jos kelit sallivat uuden maalipinnan. Viimeisen viikon aikana on Sisulan päätaloa ehostettu päältäpäin, sillä talon julkisivu on jo saanut uuden pinnoitteen. Talon värityksessä on pyritty säilyttämään alkuperäisväritys ja kuortanelaanen kulttuuriperimä. Viime vuoden aikana Sisulaan vedettiin viemärit ja uusittiin talon pohjakoolauksen ja pinnoitteet. Lisäksi Sisula kytkettiin kunnalliseen vesiverkkoon. Tällä hetkellä Sisulan pesutilat ovat lattivalua vaille valmiit ja keittiöstäkin puuttuu ainoastaan kalusteet, jotka ovat nekin valmisteilla.
On ollut upeaa tehdä tällaista vanhanaikaista talkootyötä seuran eteen, sillä tämä on todellakin erilaista, kun seistä liivi päällä jossakin kadunkulmassa. Tosin tästä ei saa rahaa toimintaan, mutta sitäkin enemmän henkisiä voimavaroja ja taloudellista puskuria, tuumii puheenjohtaja Jarkko Tenkula, joka itsekin aika ajoin on käynyt askartelemassa Sisulassa.
Tämän vuoden tavoitteet Sisulassa on selvät: keittiö ja makuuhuone on asuttavia ja käyttökelpoisia, vesi tulee keittiöön kunnallisesta verkosta, pesuhuoneessa lattia valettu ja lvi-laitteet ok ja Sisula on saanut uuden komean pinnoitteen yllensä.
Tästä kaikesta yrittämisestä ja talkootyöstä syntyy harjoittelu- ja vapaa-aikakeskus Sisula, joka palvelee seuran urheilijoita ja jäsenperheitä.