Sisulaiset Kisiksessä

Viisitoista Sisulaista osallistui TUL:n läntisen alueen Riemuleirille 26.-31.7. Kisakeskuksessa. Viikonaikana leiriläiset saivat kokeilla erilaisia lajeja, sekä kokea liikunnan riemua luonnossa ja jännityksen paloa pakotalossa.

Ukkosen jumala Rauni pysyi piilossa koko viikon ajan, mutta vettä tuli taivaalta erityisesti torstaina yllin b kyllin. Teltta-alue kastui sateen määrästä ja discon jälkeen palattiin koleisiin tunnelmiin. Tosi hienosti leiriläiset hoitivat varusteita ja huolsivat tavaroitaan, jotta suuremmalta katastrofilta vältyttiin. Pääasiassa viikon kelithän olivat mitä mainioimmat ja uiminen oli päivittäistä.

Lajeista tutuiksi tulivat seinäkiipeily, melonta, jousiammunta, norsupallo ja monet muut lajit. Illat päättyivät yhteisiin ohjelmallisiin iltapalahetkiin. Niin leiriläiset kuin ohjaajat heittäytyivät estradille joka ilta. Ohjelmistossa oli sketsejä, tanssia ja taikatemppuja.

Leireilyt jatkuvat syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Ähtärissä, jolloin tutustumme Lumin ja Pyryn arkeen, seurataan eläinten seikkailuja, uidaan, keilataan ja kiipeillään flowparkissa. Teineille 13-17 v. on luvassa omaa ohjelmaa Rukalla syyslomaviikolla. Teinit saivatkin Kisiksessä vähän extraa päästyään ”yöretkelle” ohjaajien kanssa.