Sisulle naispuheenjohtaja

Voimistelu- ja urheiluseura Seinäjoen Sisu ry piti sääntömääräisen vuosikokouksen tiistaina 30.11. seuran kerhohuoneella. Seura astui ison askeleen kohti tasa-arvoisempaa seurajohtamista, kun se valitsi varapuheenjohtajaksi Marjo Saranpään. Hän oli aikaisemmin seuran hallituksen jäsen.V.U.S. Seinäjoen Sisu ry:n vuosikokous alkoi kahdella palkitsemisella, kun Seinäjoen Sos.Dem. kunnallisjärjestö palkitsi seuran puheenjohtajan Jarkko Tenkulan aktiivisesta yhteiskunnallisesta toiminnasta liikunnan ja urheilun parissa. Tenkula kertoi olevan erittäin otettu saamastaan muistamisesta ja merkitsevän sen erittäin paljon. Saamansa muistamisen hän lahjoitti Lauri Mannerin -rahastoon Sisulaisten nuorten palloilijoiden ja toimijoiden tukemiseen. Toinen muistaminen jaettiinkin juuri em. rahastosta, kun seuran T-18 joukkueen pelaaja ja T-11/10 joukkueen toinen valmentaja Krista Välimäki sai 200€ arvoisen stipendin rahastosta. Perusteluinaan rahaston johtokunta totesi, että Krista Välimäki on aktiivinen seuratoimija ja toimii esimerkillisesti niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Lisäksi hänen kehityksensä pelikentällä on ollut koko ajan nousujohteista. Stipendin voi käyttää lajia ja omaa kehitystään kohentavaan toimintaa, sekä varusteisiin ja muihin lajikohtaisiin toimiin.

Tuleva vuosi on Seinäjoen Sisun historian 75. Seura juhlii lauantaina 26.3. Seinäjoen TY:n ja Sisun kerhotiloissa ”pistä ja piipahda” -teemalla. Juhlavuoden ympärillä on paljon erilaisia kilpailuja ja tapahtumia. Juhlakilpailut käynnistyvät tammikuussa pelattavilla pöytätenniksen veteraanisarjojen SM-turnauksella. Tapahtuvat jatkuvat maaliskuussa pelattavalla jalkapallon talviturnauksella ja huhtikuussa pelattavalla AY-pöytätenniksellä. Tuleva vuosi asettaa seuran toimintaan rajoja, sillä toiminnan laajuus on tällä hetkellä sitä luokkaa, että lajeissa alkavat seinät ja katot tulla vastaan. Olemalla luovia ja joustavia selviämme kyllä toiminnan haasteista, valotti puheenjohtaja Jarkko Tenkula. Hän korosti myös, että seuran tulee noudattaa tiukkaa budjetti kuria, sillä budjetin loppusumma tulevalle vuodelle lähes kaksinkertaistui ylittämällä ensi kertaa 200.000€ loppusumman.

Seuran vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi edelleen jatkamaan Jarkko Tenkulan. Juhlavuosi on Tenkulalle Sisun puheenjohtajana neljästoista. Seuran varaapuheenjohtajaksi valittiin Marjo Saranpää. Sihteerinä jatkaa Pasi Rajala ja taloudenhoitajana Timo Mylläri. Hallituksen jäseniksi valittiin Jyrki Saarimaa, Mikael Luotola, Pekka Tulisalo ja Tomi Kotoneva. Toiminnantarkastajiksi valittiin Ari Riihimäki ja Esko Kandelin, heille varahenkilöiksi valittiin Jukka Kalliokoski ja Markku Mäenpää.

Kokous päätti vuoden 2011 jäsenmaksun suuruudeksi 8€, nuorisojäsenmaksuksi 4€ ja perhejäsenmaksuksi 15€. Sisun jäsenyys tuo huomattavia etuja jäsenelle ja samalla tuet seuran toimintaa. Jäsenmaksut laitetaan maksuun tammi-helmikuussa 2011.