Sisulle voitto

T-18 joukkue aloitti syyskauden jatkamalla Järvenpään turnauksen hengessä, sillä syyskierroksen avausottelussa Prunttimäen viheriölle saapunut Karhu kaatui 5-1 numeroin. Tauolle mentiin 5-0 lukemissa. Sisun maaleista Jenni Taittonen laukoi neljä ja Maria Saarijärvi viimeisteli yhden rangaistuspotkusta.Lähtökohdat otteluun eivät olleet kaikkein parhaimmat, sillä Karhu oli edellisenä päivänä pessyt FC Sportin 1-0 ja sen lisäksi osa tytöistä on noussut Karhun divarijoukkueeseen viime kierroksilla. Sisu taasen vieraili Järvenpäässä pelaten neljä ottelua päivän aikana ja joutui pelaamaan koko ottelun yhden pelaajan alivoimalla.
Ottelun taktiikka oli huima…kentälle ei menty peruuttelemaan, vaan taistelemaan voitosta. Jokainen tyttö näytti ottelun alusta alkaen, että venymiskykyä löytyy. Pelikello oli ehtinyt edetä ainoastaan kolme minuuttia, kun Siiri Hyytisen vapauttava syöttö löysi Jenni Taittosen, joka ei läpiajostaan erehtynyt. Vain kolme minuuttia edellisestä pääsi Jenni uudelleen tuulettamaan. Tällä kertaa vapauttavan syötön antoi Hanna Makkonen. Tämän jälkeen Karhu pääsi ajoittain peliin mukaan, mutta ihailtavan rauhallisesti Sisun tytöt siirtelivät palloa tytöltä toiselle nauttien pallon kulusta. Ottelu ehti edetä 26. minuutille, kun Hanne Kohtakangas löysi upeasti Jenni Taittosen, joka viimeisteli uran ensimmäisen hattutemppunsa. 4-0 lukemat syntyivät rangaistuspotkusta, joka tuli Karhun tytöt käsivirheen seurauksesta. Maria Saarijärvi asettui pallon taakse ja sijoitti sen varmasti maaliin. Ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla Maria Saarijärvi vapautti Jennin upealla pystysyötöllä läpiajoon. Jenni sijoitti pallon varmasti tolpan kautta maaliin ja Sisuttarien juhlat olivat valmiit alkamaan.
Ottelun toinen jakso oli lähinnä kosmeettista pelailua väsyneen kotijoukkueen passaillessa peliä. Karhun tytöt pääsivät pariin otteeseen yrittämään maalintekoa, mutta maalissa pelannut Pinja Ristolainen napsi hienosti pallot kiinni. Karhu onnistui puhkomaan Pinjan nollapelin 72. peliminuutilla hyvällä takakulmalaukauksella.
Sisun tyttöjen taistelu jatkuu jo keskiviikkona Vaasassa ottelulla FC Sporttia vastaan.