Sisun 02-pojat turnauksessa Ilmajoella

Suomen kesä näytti helteisen puolensa Sisun 02-poikien matkatessa lauantaina 2.7 turnaukseen Ilmajoelle. Matka sujui mukavasti lähes täydessä Sisun bussissa. Mukaan oli pyydetty myös muutama 03-poika vahvistukseksi. Myös ilahduttavan monta vanhempaa ja sisarusta oli ehtinyt mukaan kannustamaan.

Ensimmäiseksi vastaan asettui Soinin Palloseura. Ottelu sujui pitkälti Sisun hallitessa kentän tapahtumia. Puolustus piti hyvin ja lopputulokseksi sinetöitiin Sisulle 3-0.

Pienen tauon jälkeen vastaan asettui jo ennalta vahvaksi tiedetty Lapuan Ponnistus. Pojat taistelivat urheasti, mutta joutuivat tältä kertaa taipumaan 3-1 tappioon. Parasta antia oli poikien kavennus, joka oli todellinen tahtomaali, jossa tilanne pelattiin sisukkaasti loppuun asti.

Pelipäivä oli mukava, mutta raskas helteestä ja isosta pelikentästä johtuen. Juomapullot ja vilvoittavat spray-pullot tyhjenivät alta aikayksikön, mutta onneksi paikalta löytyi vesipiste tankkausta varten. Poikien joukkuehenki on hyvä. Jiuliano- ja Paul-valmentajien määrätietoinen työ on alkanut tuottaa hedelmää. Esim. syöttöpeli on kohentunut huomattavasti. Tästä on hyvä jatkaa.