Sisun edustukselle kaksi tappiota

Seinäjoen Sisun edustusjoukkue pelasi menneellä viikolla kaksi ottelua, ensimmäisen tiistaina 2.6. kotonaan KaIK/TaPaa vastaan. Tämä ottelu oli kauden ensimmäinen, jonka Sisun olisi kuulunut voittaa tai vähintään pelata tasan. Taisteluhenkeä löytyi joka miehestä 110%, vaikka toista voisi luulla loukkaantumiskierteessä painivaltata ja tappiokierteeseen ajautuneelta joukkueelta voisi kuvitella. Sisulla oli useita loistavia tilanteita siirtyä ottelussa johtoon. Paras paikka oli Janne Keskitalolla, joka puski lähietäisyydeltä pallonmitan yli vierailijoiden maalin. Tästä ottelusta ei voida kuitenkaan sanoa, että parempi voitti, mutta jälleen kerran joukkue, joka tekee enemmän maaleja, on voittaja ja se oli tälläkin kertaa vastustaja sillä KaIK/TePan hyökkääjä pääsi laukomaan nousun päätteeksi pallon maaliin ohi Sisun maalissa pelanneen Jussi Huovisen. Lopputulos 0-1 (0-0) vierailijoille.

Toinen ottelu pelattiin Perjantaina Vaasassa, Kungliga Wasaa vastaan. Sisu oli jälleen suppealla porukalla matkassa, eikä toivottua voittoa saatu Seinäjoelle vieläkään. Ottelu päättyi 3-0 (3-0) Vaasalaisille. Sisun maalissa pelasi Vaasasta pikakomennuksella hälyytetty Jouni Pyylampi. Maaleista ei kuitenkaan ainoatakaan laittaa Joken piikkiin vaan Jokke pelasti maalin suulla usean lisämaalin syntymisenkin… Sisun riveissä ensimmäisen pelin tällä kaudella pelasi myös M-35 joukkueesta mukaan vahvistukseksi saatu Harri ”Leipä” Inkiläinen. Leipä pelasikin hyvän pelin ja jakelikin oivallisia syöttöjä keskikentällä.

Sisun loukkaantuneiden listalla tällä hetkellä Pasi Oksanen, Antti Peltonen, Tuomas Takala & Niko Seppelvirta. Maalivahti Hyyryläinen on kuntoutumassa takaisin pelikuntoiseksi. Toivotaan kaikille pikaista kuntoutumista.

Seuraavana Sisu kohtaa tulevana keskiviikkona 10.6. Norrvalla/2 klo.19.00 Prunttimäessä pelattavassa ottelussa. Ensimmäisen pisteen metsästystä jatketaan edelleen ja kyllähän sen täytyy sieltä tulla kun aikansa yrittää. Erityisesti Sisu-KaIK/TePa -peli antoi jo viitteitä paremmasta.