Sisun edustus kohtaa tänään Vähäkyrön Viestin Tekonurmella klo.19.30

Joko Sisun edustuksen kurssi kääntyisi tänään voittojen tielle!? Vaikka alkukausi on ollutkin kivinen, sopi joukkue jo kauden alla yhteispalaverissa, että lähdetään pelaamaan peli kerrallaan. Nyt vain otetaan opiksi aiemmista virheistä, jokainen antaa kentällä 110%:n panoksen ja yrittää parhaansa sekä vielä kotiyleisön kannatusjoukkojen apu päälle, joka on usein se ratkaiseva 12 pelaaja. Toivotaankin, että helatorstain aurinkoisessa illassa näemme tekonurmella mukavasti kannatusjoukkoja, kannattamassa Sisulaiset parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

Sisu lähtee otteluun lähes täysilukuisella joukkueella. Sivussa on kauden ensimmäisessä ottelussa loukkaantunut Pasi Oksanen, viime ottelussa loukkaantunut MV Antti Hyyryläinen ja lomamatkalla oleva Pekka Palohuhta. Sisun maalin suulle juoksee tänään ensimmäistä kertaa tällä kaudella Vesa Uosukainen. Harjoitusotteluissa ”Hyyryn” kanssa puoliksi pelannut ”Uosu” on paiskinut viime ajat töitä, mutta pääsee tänään vahvistamaan Sisun kokoonpanoa.

VäVi tippui viime kauden kevätkierroksella kolmosesta neloseen ja Sisu kohtasi viime kauden syyskierroksella VäVin kertaalleen. Tuolloin Sisu oli Tekonurmella vahvempi 1-0. Tämän alkukauden tilanteessa VäVi on kolmen kierroksen jälkeen yhdellä tasapelillään Nupaa vastaan, yhdessä pisteessä ja Sisu vielä nollilla. Vaikka kausi onkin vielä alussa, tämä tuo vielä oman mausteensa otteluun, taistelussa pudotusviivan molemmin puolin.

TERVETULOA KAIKKI PAIKAN PÄÄLLE KANNUSTAMAAN SISU TÄNÄÄN VOITTOON!!!
(Viime kauden tapaan, kentän laidalla makkaran, kahvin, yms. myyntiä edullisin hinnoin.)