Sisun Futsaledustus hoiti vaivoin KyVon harjoitusottelussa

Sisu ja KyVo ottivat yhteen harjoitusottelun merkeissä Seinäjoki Areenassa keskiviikkona 4.11. Sisun peli lähti nihkeästi liikenteeseen. Peliä hallittiin näennäisesti, mutta tuloksettomasti. Niinpä KyVo siirtyikin n. 10 minuutin pelin jälkeen johtoon hieman yllättäen kaukolaukauksella lähes puolesta kentästä. Ylänurkkaan suuntautunut laukaus yllätti Sisun maalilla ensimmäisen puoliajan pelanneen Mikko Perälän. Ensimmäinen puoliaika oli tämän jälkeen maaliton.

Toiselle puoliajalle kentälle juoksi pelikuvionsa uudelleen päävalmentaja Mika Vähäkosken johdolla suunnitellut Sisu. Heti toisen puolikkaan alkuun iski hienon sommitelman päätteeksi Petri Perämäki pallon maaliin lähietäisyydeltä. Noin viisi minuuttia myöhemmin Pete oli pahanteossa jo toistamiseen iskien lukemiksi 2-1. Tämän jälkeen pelattiin pitkä pätkä ilman maaleja. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, ja etenkin KyVolla oli useita vaarallisia vastahyökkäyksiä Sisun maalia kohden, mutta viimeisenä lukkona oli Sisun maalilla toisen puoliajan pelannut Matias Hallasuo tai Sisun tolpat. Sisukin sai paikkoja KyVon maalille mutta KyVon kokenut ja eleettömän varmasti pelannut maalivahti hoiti hyökkäyksen toisensa jälkeen oikeanaikaisilla vastaantuloillaan. Lähimpänä oli Tommi Harju, jolla oli edessään jo tyhjä maali, mutta kulma oli lähes nolla, joten pallo suuntautui ohi takatolpan. Sisun 3-1 maali syntyi vastahyökkäyksestä, jossa karkumatkalle olivat päässeet Vesa-Matti Tulisalo ja Mikael Luotola. ”Zola” ratkaisi tilanteen laukomalla tarkasti oikealta vasempaan ylänurkkaan tarkan laukauksen, jolle edes KyVon veskari ei voinut mitään. KyVo kavensi lähietäisyydeltä vielä  3-2 ja loppunumerot 4-2 veivasi Luotola KyVon pakkien välistä muutamien harhautuksien siivittämänä.

Sisun kokoonpanossa pelasivat:
MV: Mikko Perälä, Matias Hallasuo
1) Joni Vilgren, Vesa-Matti Tulisalo, Mikael Luotola, Petri Perämäki/Pekka Palohuhta
2) Antti Peltonen, Antti Virkkunen, Henri-Matias Latosaari, Tommi Harju/Pekka Palohuhta

Sisu kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa ensi viikon keskiviikkona 11.11. klo.19.30 FC Seinäjoen, Seinäjoki Areenassa. TERVETULOA SEURAAMAAN JA KANNUSTAMAAN SISU VOITTOON!!!