Sisun ja TP-55:n edustusjoukkueet yhdistyvät

Seinäjoen jalkapallorintamalla alkanut fuusioituminen saa jatkoa tällä kaudella, kun nelosessa edellisellä kaudella pelanneet Seinäjoen Sisu ja TP-Seinäjoki laittavat tälle kaudelle yhteisen edustusjoukkueen. Seurojen toimihenkilöt ovat perustaneet uuden seuran, jalkapallon erikoisseura Seinäjoen Sisu-Pallo ry:n.Sisun ja TP:n hallintoväki aloitti kaikessa hiljaisuudessa viime vuoden puolella tunnustelut yhteisestä edustusjoukkueesta. Seurojen yhteistyö on lisääntybyt vuosi vuodelta, tapahtuma tapahtumalta, joten tällainen kehitys oli luontevaa. Sisusta neuvotteluja kävi seuran puheenjohtaja Jarkko Tenkula ja TP:n puolelta toiminnanjohtaja Hannu Huilla ja valmennuspäällikkö Petri Kangaskokko. Neuvottelujen edetessä ja valmentajan selvittyä oli aikaa synnyttää Vaasan pallopiirin alueelle uusi seura, Seinäjoen Sisu-Pallo. Nimi koostuu molempien perinteisten seurojen nimilyhenteistä. (Seinäjoen Sisu ja Törnävän Pallo).

Sisu-Pallo pelaa tämän kauden sarjoissa kahdella joukkueella eli molemmat seurat luovuttavat oman sarjapaikkansa uuden organisaation käyttöön ja eivät laita omalla nimellään pelaavaa edustusjoukkuetta sarjoihin, vaan pyrkivät auttamaan tämän uuden seuran avulla SJK:n ulkopuolelle jäävien pelaajien kehitystä ja toivottavasti olemaan kanavana jalkapalloilulliselle kehittymiselle niin pelaajille kuin seuraorganisaatiolle. Tämä on näiden kahden seuran aito ja yhteinen uusi yhteistoimintamalli.

Sisu-Palloa valmentaa tulevalla kaudella Veli-Matti Latosaari ja joukkueenjohtajana on Jarkko Tenkula. Joukkueen huollosta vastaavat Ari-Pekka Harju ja Asko Kulju.

Sisu-Pallo on pelannut talven aikana muutaman harjoitusottelun: Sisu-Pallo – Ponnistus 1-2, Sisu-Pallo-TP-B/SM 1-2, Sisu-Pallo – Karhu 3-3 ja Sisu-Pallo – IK 3-5.

Seuran puheenjohtaja on Jarkko Tenkula, varapuheenjohtaja Hannu Huilla, sihteeri/taloudenhoitaja Mikael Luotola ja tiedottaja/jäsen Ari-Pekka Harju.