Sisun junnarit SJK vs PS Kemi ottelussa

Seinäjoen Sisun P-10 joukkue osallistui SJK:n kutsumana maanantai-illan liigaotteluun SJK vs PS Kemi. Ottelu oli molemmille joukkueille ääräimmäisen tärkeä, sillä molemmilla oli putki päällä ja molempien putki meni poikki. SJK saalisti stadionilla elintärkeät kolme pistettä.

Ottelua edelsi yhdentoista maakunnan seuran leikkimielinen kannustushuuto -kilpailu. Etukäteen arvioiden olisi voinut kuvitella useammankin seuran tarttuvan täkyyn, mutta ei. Onneksi nämä nuoret pelurit olivat paikan päällä, sillä aika hiljaista ja tyhjää olisi katsomoissa muuten ollut. Huutokisan parhaat voimat löytyivät Kurikasta, Ilmajoelta ja Alavudelta. Onnittelut! ”Sisu-Pallon” – Moi Seinäjoki punaisessa väriloisteessa sai yleisöltä isot aplodit.

Junnufutis sarjatkin alkavat taittua puolivälin krouviin. P-14 joukkue tuli neljänneksi ykkösessä, jonka voiton vei SJK-04. Joukkue kärsi yhden tappion sarjassa ja se tuli juuri Sisulle. P-13 joukkue pelaa vielä yhden ottelun ennen uutta jakoa. Joukkue on pelannut hyvin, mutta kärsinyt tiukkoja tappioita. Eteenpäin on menty. P-10 ja P-9/8 joukkueet ovat pelanneet hyvää peliä ja tulokset ovat olleet sen mukaisia.