Sisun naiset vahvistivat asemiaan

Seinäjoen Sisun naisten edustusjoukkue teki onnistuneen vierailun Sporting Kristiinan kotiluolaan naisten nelosen ottelussa. Sisu oli vahvempi 3-1 numeroin. Tauolle mentiin kotijoukkueen 1-0 johdossa. Sisun maalintekijät olivat Jenni Taittonen, Essi Haapaniemi ja Nina Kankaanpää.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kotijoukkueen ollessa alkuvartin terhakkaampi. Kotijoukkue siirtyi onnekkaasti johtoon, kun peliä oli pelattu 7 minuuttia. Kotijoukkueen Janika Jaakkola noiusi vahvasti oikealta ja laukoi Pinja Ristolaisen torjuessa pallon. Irtopalloon ensimmäisenä iski Jaakkola uudelleen ja ampui pallon tolppaan, josta se kimposi Sisu puolustuksen kautta maaliin.

Hanne Kohtakangas tiukassa taistelussa

Joukkueiden pelityylit poikkesivat toisistaan: kotijoukkueen pitkät läpisyötöt aiheuttivat ensijaksolla vaikeuksia Sisun alakerralle, siinä missä Sisun laidan kautta nousut kotijoukkueen puolustukselle. Sisun painostus tuottikin tulosta ottelun 52. minuutilla, kun Jenni Taittosen laitanousu päättyi poikkeuksellisesti omaan laukaukseen yllättäen kotijoukkueen maalivahti Sofie Ingvesin. Ja vain kaksi minuuttia myöhemmin oli Essi Haapaniemen vuoro viimeistellä maalin edestä pallo maaliin.

Maria Saarijärvi estelyistä huolimatta tilanteen haltija

2-1 osumasta kotijoukkue ei enää selvinnyt, sillä Sisun jäädytettyä peliä, ei kotijoukkue enää päässyt peliin mukaan. Ottelun ratkaisu tapahtui 83. minuutilla, kun Jenni Taittonen oli pääsemässä läpi, mutta maalivahti Ingves joutui rikkomaan rankkarin ja punaisen kortin arvoisesti. Tilanteesta seuranneen rangaistuspotkun maaliin laukoi Nina Kankaanpää.
Seuraavaksi Sisu matkustaa Kortesjärvelle sarjan kärkiotteluun. Ottelun voittajalle on tarjolla sarjan piikkipaikka.