Sisun P02:n pronssihuumaa Tigers-turnauksessa 2012

Sisun 02-pojat taistelivat hienosti pronssille 18.-19.8 käydyssä Tigers-turnauksessa. I.divisioonassa oli mukana 10 joukkuetta ja ottelut pelattiin Prunttimäen kentillä.

Sisun P02:n pronssihuumaa Tigers-turnauksessa 2012

Lisää valokuvia Tigers-turnauksesta

 

Sisu – GBK Blues 3-3

Alkusarja alkoi lauantaina ottelulla kokkolalaista GBK:ta vastaan. Peli eteni tasaisesti vuoroittain maaleja tehden. Liekö Nukkumatin hiekka vielä kutitellut silmissä, kun poikien ote peliin ei ollut aivan kohdallaan. Jatkon kannalta tärkeä tasoitusmaali onnistuttiin kuitenkin puristamaan  hieman ennen peliajan loppua.

SJK valkoinen – Sisu 1-8

Toisessa ottelussa vastaan tuli tuttuakin tutumpi SJK, jonka kanssa on kauden aikana kohdattu useasti harjoituspeleissä, piirisarjassa sekä yhteisen Funday-tapahtuman merkeissä. Ottelu lähti tapansa mukaan tasaisesti käyntiin. Sisu onnistui siirtymään pelissä 2-0 johtoon. SJK sai kavennettua maalilla, mutta sen jälkeen Sisun pojat hallitsivat pelikentän tapahtumia ja karkasivat omille teilleen.

VPS punainen – Sisu 7-0

Taitava VPS oli voittanut selvästi kaikki kolme ensimmäistä alkusarjan otteluaan eikä tässä ottelussakaan antanut Sisun pojille paljon mahdollisuuksia. Pojat iskivät päätään vastustajan vahvaan puolustukseen, mikä aiheutti uskon herpaantumisen ja sen kautta tällä kertaa  suuri numeroisen tappion. VPS punainen voitti lopulta turnauksen.

Sisu – Kanu punainen 6-1

Tässä etukäteen jännittävässä alkusarjan viimeisessä ottelussa oli panoksena pääsy neljän parhaan joukkoon. Jännitys ei kuitenkaan näkynyt poikien astellessa kentälle, vaan Sisu hallitsi pelin kulkua ottaen tällä kertaa vaivattomasti hienon voiton sijoittuen B-lohkon kakkoseksi. Tavoite neljän parhaan joukkoon pääsystä oli saavutettu.

VPS edustus 03 – Sisu 6-0

Sijoituspelien ensimmäisessä ottelussa tuli vastaan VPS:n toinen joukkue, joka oli voittanut A-lohkon puhtaasti. Sisun pojilla oli jo kaksi peliä alla lyhyillä tauoilla, kun taas tämä peli oli VPS:n ensimmäinen sunnuntaina. Ottelun alku oli tasaista, mutta VPS:n taitava ja hyvin yhteenpelaava joukkue alkoi saada pelin edetessä yhä enemmän otetta ottelusta. Sisun haaveet finaalipeliin pääsystä alkoivat karista tuoden epätoivoa poikien otteisiin, joka taas toi lisää varmuutta ja tehokkuutta VPS:n maalintekoon. Ottelu hävittiin ja alkoi valmistautuminen pronssipeliin. VPS edustus 03 sijoittui lopulta toiseksi.

Pronssipeli / Sisu – Sepsi Ykkösjoukkue 3-0

Vielä oli saavutettavaa. Ensimmäinen pokaali Sisun P02-joukkueella oli nyt käden ulottuvilla. Vastassa Sepsi, joka oli tähän mennessä ollut aina selvästi vahvempi.  Tämä mielikuva välkkyi poikien mielessä otteluun valmistautuessa. Jännitys muuttui kuitenkin energiaksi ja peliin tuli tahtoa. Pojat juoksivat, puolustivat ja hyökkäsivät sellaisella draivilla, ettei vastustajilla ollut mitään mahdollisuuksia estää poikiemme etenemistä pronssipaikalle. Loppuvihellyksen jälkeen nähtiin kentällä riemukkaita, iloisia ja tyytyväisiä ilmeitä. Ensimmäinen joukkuepalkinto lämmitti jokaisen mieltä.

Sisun maalilla torjui koko turnauksen ajan lahjakas Anton Orpana. Maaleja tehtiin 20 ja maalintekijöinä tällä kertaa olivat Ville Perkiö 10, Topi Lappalainen 3, Niko Uutela 2 sekä Tudor Prisada, Teemu Ylinen, Joni Männikkö, Elias Orava ja Mikael Kiviniemi 1. Fair Play-palkinnon sai  Elias Orava.

Tigers-turnaus 2012 P10Y loppusijoitukset:

1VPS punainenVaasan Palloseura juniorit, Vaasa
2VPS edustus 03Vaasan Palloseura juniorit, Vaasa
3SisuSeinäjoen Sisu, Seinäjoki
4Sepsi YkkösjoukkueSepsi-78, Seinäjoki
5IK PunainenIlmajoen Kisailijat, Vaasan piiri
6KANU MustaKauhavan Kanuunat, Kauhava
7KANU PunainenKauhavan Kanuunat, Kauhava
8SJK ValkoinenSeinäjoen Jalkapallokerho, Seinäjoki
9Fc Sport KotkatFC Sport -39, Vaasa
10GBK BluesGamlakarleby Bollklubb, Kokkola