Sisun T15 turnausmatka Tanskaan Norhalnecupiin starttasi

Sisun T15 turnausmatka Tanskaan Norhalnecupiin starttasi maanantaina 10.5.2010 klo 15.00. Tiedossa oli pitkä Bussimatka Turun ja Göteborgin kautta Tanskan Aalborgiin. Reissuun mahtuisi yhteensä 4 eri laivamatkaa, joten aivan perinteisestä turnausmatkasta ei siis ollut kysymys.

Runsaan Teituvalla nautitun matkapäivällisen jälkeen ajoimme Turkuun Viking Linen terminaaliin ja pienen odottelun jälkeen myös laivaan pääsimme. ”Ensimmäiseksi laukut hyttiin, ja sitten shoppailemaan.” Tämä oli yleinen mielipide tulevan illan ohjelmasta.

Sovittiin myös ”melkein yksimielisesti” että klo 23.00 kaikki ovat hyteissään ja laittavat päänsä tyynyyn. Aamuherätys olisi jo ennen kuutta ja ajomatka kohti Göteborgia alkaisi. No, näin siinä kuitenkin kävi, vaikka moni ehdottikin että kellot siirrettäisiin ruotsin aikaan hiukan ennen klo 23.00!

Aamulla hiukan unisten silmien kanssa ajelimme aamupalalle hotelli Kungens Kurvaan. Täyttävän aamiaisen jälkeen suunnattiin auton nokka kohti länsiruotsia 7 tunnin ajomatkalle.
Ensimmäiseksi Göteborgiin päästyämme matkatavarat kirjaimellisesti ”heitettiin” hotellihuoneisiin ja saman tien suunnattiin yhteen Göteborgin suurimpaan ostoskeskukseen Nordstaniin. Sieltähän niitä erilaisia putiikkeja sitten jo löytyikin ja näin valmentajan näkökulmasta oli hienoa huomata että kyllä tytöillä lähtönopeus kohdillaan on!!

Shoppailujen jälkeen matkasimme takaisin hotellille syömään kunnon annokset ja huilailemaan seuraavaa matkapäivää varten. Tiedossa on siirtyminen Tanskan puolelle Stena Linen laivalla, tutustuminen itse turnauspaikkaan ja keskittyminen turnaukseen alkaisi.

Halla
11.5.2010 Göteborg