Sisuttaret hurjina

Sisun naisten edustusjoukkue teki revanssivierailun Kauhajoelle torstai-iltana. Kotijoukkue joutui myöntämään vierailijat 7-1 paremmiksi. Tehokkain Sisulaisista oli Jenni Taittonen kolmella osumalla.Sisun naisilla oli revanssin paikka hävityn T-18 sarjan ottelun jälkeen Kauhajoella Karhun vieraana. Revanssi ja selkävoitto voisi todeta, sillä niin suvereenistä Sisu ottelua vei. Lainatakseni Karhun valmentajaa ” En ymmärrä, meillä oli parempi joukkuekin kuin maanantaina. No te teitte maalit paikoista ja me ei”. Totuuden nimissä täytyy myöntää, että Sisu hukkasi toisen mokoman kohtuullisen hyviä maalipaikkoja, kuten läpiajoja yms.
Maalikarkelot alkoivat ottelun kahdeksannella minuutilla, kun Senni Keisala riisti pallon keskialueella ja vapautti Jenni Taittosen läpiajoon ja tilanteeksi 1-0. Sisun 2-0 lukemia varten harjoiteltiin muutamia läpiajoja ja lähitilanne paikkoja, kunnes 37. minuutilla Maria Saarijärvi vapautt Taittosen uudelleen vimestelyyn. Muutama mnuutti edellisestä depytantti Pia Penttilä prässäsi Karhun alakertaa maalipotkun jälkeen ja onnistui saamaan pallon Hanne Kohtakankaalle, joka täräytti pallon maalin takanurkkaan ohi hölmstyneen Karhu vahdin. Karhu sai balsamia haavoille, kun kavennus 1-3 tuli pari minuuttia ennen taukovihellystä Sisuttarien hivenen lepsuillessa keskialuueen puolustuksessa. Karhun pelaaja pääsi nousemaan oikealta laidalta antaen syötön maaln keskustaan, jossa Sisun keskuspuolustaja Nina Kankaanpää yritti hoidella kolmea karhutarta, yksi oli liikaa, kahdesta olisi vielä selvitty ja kavennus oli tosiasia.
Potut pottuna Sisun kulma ottelun 47. minuutilla tuotti tulosta, kun Senni Keisalan kulma löys Nina Kankaanpään pään maalilta, joka puski pallon vastustomattomasti takakulmalta maaliin. Tunnn pelin jälkeen Hanna Makkonen onnistu katkaisemaan Karhun maalipotkun oikealta laidalta. Hanna heitti parit vevit ja kikat ennen kuin laukoi pallon tulisesti maaln takarautoihin. Samainen peluri oli asialla 72. peliminuutilla, kun Maria Saarijärven nousu vasemmalta päättyi upeaan poikittaissyöttöön maalin eteen, josta pelvälinen oli helppo siirtää maaliin. Loppunumerot 7-1 syntyivät Johanna Hallasuon keskttämästä vapaapotkusta maalin edustalle hyvin nousseelle Jenni Taittoselle, joka taisteli pallon verkon perukoille Karhun puolustajien rimpuillessa ja roikkuessa jalassa ja paidassa.
Sisu esitt kauden parasta peliään kokonaisuutena, sllä pelin kontrolli ja pallon hallinta oli erinomaista. Kaksintaisteluja voitettin ja pallottomien pelaajien lke oli erinomaista.