T-12: IK voitti 3-0

Sisun ja IK välisessä ottelussa on paljon pelissä. Voitolla tytöt olisivat varmistaneet paikkansa ylemmässä loppusarjassa, mutta naapuriseura tuli ja näytti ”kaapin paikan” ja otti selkeän voitin numeroin 3-0

Sisun tyttöjen suurin puute näyttäisi olevan peli-ilon vieminen pelikentälle. Henkilökohtainen taito on tällä hetkellä aivan mukavalla mallilla, mutta tahto ja loppuun asti pelaaminen ei ole 100% kaikissa peleissä.

Pelikentälle ei mennä juttelemaan ja ”tirskumaan” keskenään, vaan nämä asiat pitäisi jättää kentän ulkpuolelle. Voittopelit on voitettu ”puolivaloilla”, mutta teknillisesti perempia joukkueita (Virkiä ja IK) vastaan ei voida lähteä pelamaan tyyliin, että ”mennään kentälle, kun valmentaja niin sanoo”. Kun tytöt vielä oivaltaisi, että valmentajien neuvot pelin aikana ovat ohjeita taito-/ ja pelikäsityksen parantamiseen niin silloin ollaan matkalla oikeaan suuntaan.

Itse pelissä vieraat olivat numerojen valossa juuri tuon verran parempia. Maalit tehtiin, kun niiden aika oli, kun taas Sisulle tulleet maalipaikat tuhlattiin joko potkaisemalla pallo yli tai ohi maalin. Lohkon viimeinen peli on vieraissa Jurva-70 vastaan ja siellä ei ole varaa tappioon, muuten paikka ylemmässä loppusarjassa voi jäädä haaveeksi. Lohkon kolme parasta pääsevat suoraan ylempään loppusarjaan ja neljäs karsii toisen lohkon neljännen kanssa yhdestä paikasta.