T-12: SeMi vs. Sisu 0-2

16.5.2011 Semi vs. Sisu 0-2 (0-1)

Seinäjoen Törnävän kentällä pelattiin sateisissa olosuhteissa paikallisottelu Semi vs. Sisu. Ottelu oli Sisun tytöille sarjassa toinen ja SeMille ensimmäinen.

Ottelussa tuli selkesti esille tyttöjen uusi sarja. Peli pelataan yhdeksällä (1+8) pelaajalla ja paitsiosääntö on voimassa. Tytöillä tahtoo vielä unohtua kaksi aika tärkeää asiaa, paitsio ja koko kentän käyttö.

Ottelu oli tasainen alusta loppuun, kummatkin joukkueet saivat luotua sen verran maalipaikkoja, että peli olisi voinnut päättyä miten tahansa. Ensimmäisen puoliajan ainoan maalin teki rangaistuspotkusta Seinäjoen Sisun Hanna-Maija Harju. Toinen puoliaika oli hienokseltaan sateisella ja märällä kentällä kotijoukkueen SeMin hallintaa, mutta palloa ei vaan saatu maaliin hyvin pelanneen maalivahdin Tanja Salmen selän taakse.

Pelin lopullinen ratkaisu nähtiin toisella puoliajalla, kun Sisu sai n. 20 metristä vapaapotkun ja palloa asettui vetämään Hanna-Maija, jonka veto meni vastustamattomasti oikeaan alanurkaan ohi Semin maalivahdin.

Näin peli päättyi Sisun voitoon 2-0. Sisu jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä ja päästettyjä  maaleja ei kahden pelin jälkeen vielä yhtään. Seuraavan kerran tytöt pelaa ke 1.6.2011 klo 18 Harjoituskentällä ja vastaan asettuu Lapuan Virkiä.