T-12: Sisu palasi voittojen tielle

Sisun tytöt pelasivat Kurikassa hyväkuntoisella nurmella, mutta tälle ikäryhmälle liian isolla Kankaan kentällä paikallista Ryhtiä vastaan.

On se käsittämätöntä, että kaupungin kenttätyötekijät eivät tiedä millaisella kentällä 9 vs. 9 pelit pitäisi pelata (70 m x 50 m). Ottelu pelattiin kuitenkin hyvässä hengessä täysimittaisella kentällä 4×15 min jaksoissa.

Ottelu alku ei lupaillut oikein mitään Sisun tytöille. Kentän koko taisi olla syynä, kun järkeään koko joukkue meni aina sinne missä myös pallo oli, mutta kun peli alkoi ”vanheta”, tuli tasoero hyvin esille. Sisun maalissa Tanja Salmi saikin tutustua enemmän oman juomapullon saloihin, kuin vastustajan lähentelyihin. Ensimmäinen puoliaika oli Sisulle 1-0, maalintekijänä Henna Seppälä.

Toisella puoliajalla olikin kentällä Sisu niminen ”trombi” ja tytöt alkoivatkin mättimään maaleja oikein urakalla KuRy maaliin. Kentän koko hyödytti mm. Sisun Hanna-Maija Harjua, joka kokonsa ja nopeutensa puolesta oli kokoajan kiusana Ryhdin kenttäpuolisikolla. Ottelun hienoin maali nähtiin, kun Harju otti vauhtia omalta ”kuudeltatoista” (teki Maradonat) ja lähti kuljettamaan palloa pitkin kenttää ja välillä siinä harhautteli vastustajia ja pisti pallon lopuksi maaliin.

Mirella Siltasen harhautukset olivat myös ottelussa ihastelemisen arvoisia. Oli upeaa katsoa, kun tyttö harhauttelee parhaimillaan viisikin vastustajaa ilman, että vartaloa tarvitsee paljon heilauttaa ja laittaa pallon maaliin. Taitaa tytöllä olla ”hypnoottinen katse”.

Kun ottelun tuomari Mikko Lenkkeri vihelsi pelin päättyneeksi niin olisi voinnut luulla, että Ryhti oli se joukkue joka voitti. Oli todella ilo katsoa joukkuetta jolla oli pelihuumoria jäljellä myös pelin jälkeen, vaikka ottelu päättyikin Sisun 9-0 voittoon. Kiitos kuullu myös vastustajille, aina se voitto ei ole tärkein vaan yhdessäolo ja peli-ilo.

Seuraava peli on 15.6. klo 18 Prunttimäellä (Sisu vs. IK)

Sisun maalit: Hanna-Maija Harju (3), Mirella Siltanen (3), Jasmiina Välimäki (2) ja Henna Seppälä (1)