T-12: Sisu pelaa piirinmestaruudesta!

Jurva-70 vs. Sisu 1-0 (0-0)

Sisun T-12 tulee pelaan piirinmestaruudesta, kun 1-divisioona käynnistyy myöhemmin ilmoitettavana aikana.

Sisu kävi pelaamassa lohkon viimeisen ottelun Jurvassa 21.6. Joukkueen johdolle oli tiedossa, että vastustaja on käyttänyt yli-ikäisiä pelaajia sarjassa, joten tällä pelillä ei ollut paljoa painoarvoa. Tarkoitus oli kuitenkin käydä pelaamassa hyvä peli todella erinomaisella nurmella (pieni kateus olikin, kun nähtiin jurvalaisten stadion).

Vastustajien fyysinen ylivoima pikkasen hirvitti tyttöjä pelin alussa, mutta ottelun vanhetetta Sisu oli se joukkue, joka pelissä rakenteli paikkoja. Koko joukkue taisteli esimerkillisesti ja kokoeroa ei huomannut pelin misään vaiheessa. Ensimmäisellä puoliajalla myötätuuli oli Sisun tyttöjen puolella, joten pallon saamien vastustajan maalialueelle ei tuottanut vaikeuksia.

Mutta pallon saamien maaliin kylläkin tuotti vaikeuksia, siitä piti huolen Jurva-70 isokokoinen maalivahti, joka napsi pallot helposti itselle tai torjui sen turvallisille vesille. Ensimmäinen puoliaika päättyikin 0-0.

Toinen puoliaika alkoi myös Sisun painostuksella, vaikka pelattiin vastatuuleen. Paikkoja oli tehdä maali tai maaleja, mutta kun ei mene niin ei mene. Jurva-70 pääsikin pelin loppupuolella potkaisemaan lyhyen ajan sisällä muutamia kulmapotkuja. Yhden kulmapotkun jälkeen pallo ohjautui suoraan Sisun pelaajan päähän, josta pallo meni sitten omaan maaliin.

Maalin jälkeinen tilanne ei sitten kuulu jalkapallohenkeen. Vastustajien naurujen ja kikatusten täyttävä ahaaelämys omasta maalista ei kuulu tämän lajin tapoihin… ainakaan kaikissa joukkuessa.

Itse peli oli kokonaisuutena aivan hyvää peliä joukkueelta. Huonompi juttu on se, että joukkuella ei ole tällä hetkellä pelaavaa maalivahtia. Tässäkin pelissä jouduttiin peluuttamaan Tyttiä ja Mirellaa vuoronperää maalissa. Toivotaan, että tähän saadaan ratkaisu, kun pelejä jatketaan myöhemmin.

22.6. tuli Vaasan pallopiiristä tieto, että Jurva-70 pelit on muutettu päättymään numeroin 0-3 kaikissa heidän peleissä. Syynä oli enemmän kuin kahden yli-ikäisen pelaajan käyttäminen sarjassa. Joten Sisu sijoittui lohko 2:ssa kolmanneksi ja pääsi näin suoraan 1-divisioonaan Virkiän ja IK:n kanssa, Kanu joutuu karsimaan yhdestä paikasta lohko 1:ssä neljänneksi sijoittuneen joukkueen kanssa.