T-14: Nihkeä 1-0 voitto KuRy:stä

11.8. KuRy vs. Sisu 0-1 (0-1) 

Kurikan hyväkuntoisella Kankaan kentällä Sisu kohtasi kotijoukkueen Kurikan Ryhdin. Ennakkoon tästä ottelusta piti tulla helpot pisteet Seinäjoelle vietäväksi, mutta toisin kävi.

Ottelu alkoi hieman sekavissa merkeissä, kun KuRy lähti otteluun selvästi puolustusvoittoisella pelillä. Ehkä siksi Sisun flikolle oli vaikeaa saada ottelun alussa omaa peliä kulkemaan. Parhaimmat paikat tulikin ottelun alkupuolella kotijoukkueelle, mutta maalissa pelannut Miia Koskela ja puolustuslinja Julia Pölösen johdolla sai estettya kotijoukkueen aikeet.

Mitä pitemmälle peliä pelattiin, sitä kauemmin pallo pysyi Sisun tytöillä, mutta vieläkin on ongelmana saada sitä tärkeää vapauttavaa maaliin johtavaa syöttöä omalle pelaajalle, mutta kun sellainen tapahtuu niin maalia voidaan odottaa. Noin 27 min Hanna-Maija Harju sai hyvän syötön Heidi Koskelalta, Harju otti ”spurtin”, ohitti muutaman vastustajan ja sijoitti pallon varmasti maaliin ohi Ryhdin maalivahdin.

Toinen puoliaika alkoi selvällä Sisun pallonhallinnalla. Kaisa Laurilalla oli mahdollisuus 43 min siirtää Sisu 2-0 johtoon, mutta onni ei ollut myöten tässä laukauksessa. Sisu sai toisella puoliajalla monta kulmapotkua. 46 min Heidi Koskelan erinomaisesta kulmapotkusta pääsi Anniina Hallasuo laukaisemaan n. 20 metristä, mutta pallo meni hiuksenhienosti yli maalin.

Noin 50 min kohdalla vastustaja pääsi kokeilemaan Miian refleksejä, mutta tässäkin tilanteessa Miia korjasi pallon parempaan talteen. Paremmalla viimeistelyllä olisi Sisun tytöt tehneet 6-7 maalia lisää, mutta onneksi vastustaja ei saanut tehtyä yhtään maalia. Joten tässä pelissä yksi maali riitti voittoon ja kolme pistettä lähti ansaitusti Sisun tyttöjen mukana Seinäjoelle.

Seuraava peli on ti 16.8. klo 18.30 Sisu vs. VIFK 98, Ketturämäkkö

Maalit 

  • 0-1 Hanna-Maija Harju