T-18 divarikarsintaan

SeinäjoenSisun T-18 joukkue teki Sisulaista naisjalkapallohistoriaa varmistamalla lohkovoiton II-divarissa ja samalla pääsyn divarikarsintaan kaudelle 2011. Lohkovoitto varmistui, kun Sisun tytöt kaatoivat Karhun Kauhajoella 2-1 lukemin. Sisun maalintekijät olivat Maria Saarijärvi ja Nina Kankaanpää.Sisu ja Karhu kohtasivat toisensa ties monennenko kerran tällä kaudella. Pääasiallisesti Sisu on ollut dominoiva osapuoli, mutta tärkeimmissä peleissä Karhu on onnistunut tekemään Sisun pelin vaikeaksi, niin eilenkin. Ottelu oli pallolisesti Sisun hallintaa, mutta kotijoukkueen maalivahti, Sisun löysä viimeistely ja vähän huono tuurikin piti lukemat tukalina loppuun asti. Sisu tarvitsi vähintäänpisteen varmistaakseen lohkovoiton ja kolme saatiin. Sisun avaus maalin laukoi ensimmäisellä jaksolla vapaapotkusta n. 25 metristä Maria Saarijärvi. Taukotulos 1-0 oli vähintäänkin ansaittu. Karhun peli perustui harvoihin vastaiskuihin ja Sisu pyöritti peliä liiallisestikin pelaajalta toiselle. Poikkeuksen toi Johanna Hallasuon määrätietoiset nousun oikean laitalinkin paikalta.
Toisen jakson alkuun Sisun puolustuksessa tapahtui pallonmenestys ja Karhu kiitti tasoittamalla ottelun heti jakson alkuun 1-1. Sisun tytöt jatkoivat pallon siirtelyä ja pyrkivät avaamaan pystyyn, mutta maalinteko ei vaan ottanut onnistuakseen. Vapauttavan maalin laukoi Nina Kankaanpää n. 10 minuuttia ennen loppua.
Sisun tytöt kohtaavat vielä maanantaina FC Sportin joupiskan tekonurmella 19.30 ja mahdollinen karsintaturnaus pelataan 18.9. Keski-Pohjanmaan piirin alueella Pohjois-Suomen, Keski-Pohjanmaan ja Vaasan piirien sarjavoittajien kesken, josta kaksi parasta nousee divariin kaudelle 2011.